Förkyld!

Happ! nu börjar jag bli förkyld som alla andra. Johan e sjuk, mamm o pappa likaså! Kul att jag blir sjuk nu oxå. Vi som ska på semester! Ajja jag dricker te med honung och kissar som en galning haha.

Det blir nog ingen magbild, jag e inte särskillt vacker som gravid, snarare fet och stor. Mindre kul med magbild då. Så tråkig är jag.

Ska krypa ner och se Morden i Midsommer. Sen blir det sova.

v.21+4

Oh idag så e jag i vecka 21+ 4 dagar! Magen växer och tuttarna växer!  Ganska trevligt att va gravid. Fast emellanåt så känner jag mig så tjock och hemsk så jag vill bara gråta. Men då kikar jag på lillen och så blir jag lycklig igen!
Jag känner honom sprattla där inne ibland, inte så ofta än, men ibland. Det gör mig så sjukt lycklig!

Igår bråkade jag med Jack. Japp! De va ett tag sen vi var ovänner, men som tur är så löste vi det=) Han  e som en liten farbror med humör och ja jag har mitt gravidhumör. Idag köpte jag en bok, Cesars bok. Tänkte bli en bättre hundägare. Eller iaf skaffa mej lite mer kunskap. Dock kommer jag inte att utnämna mig till någon form av expert, lugnt.

Jag e helt virrig. Är ledig i över en vecka! Längtar efter Grekland. På lördag åker vi. Det ska bli skönt. Skönt som fan!
Sola, bada  och bli fet! Har man all inclusive ska de ju nyttjas! De ju betalt!

Nu ska jag se film, svulla godis. Längta efter älskling. Då jag hämtar honom så ska jag slå på bastun och ugnen, sen blir varma mackor och en varm skön stund i bastun! Fasen va vi bastar alltså!


Jag älskar mitt liv.
Jag älskar min Johan.
Jag älskar min Jack.
Jag älskar min bebis!
Jag älskar min familj!

Tack för mej!


Prinsen!

Här är vår lilla prins!


Typ ledsen

och fråga inte varför.

I morgon kommer jag fasen att gråta floder. Usch. Dock vet jag en som kommer ha de värre, eller tre. Men jag känner mej bara så ledsen.



Regnbågsbron
På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.

När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör,
så kommer det till Regnbågsbron.
Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner
så att de kan springa och leka tillsammans.

Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken,
och våra vänner har det varmt och skönt.
Alla djur som har varit sjuka och gamla
blir återställda till hälsa och vigör;
de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen,
precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.

Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak;
de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar.
Alla springer och leker tillsammans,
men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.

Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva.
Hon springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset,
hennes ben bär henne fortare och fortare.
Hon har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut
i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.

Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte,
dina händer smeker på nytt det älskade huvudet,
och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur
som så länge varit frånvarande från ditt liv
men aldrig från ditt hjärta.

Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans

Soffan är beställd!

 


Här är den!


vad är lycka?

Jag känner mig så himla lycklig idag. Inte bara för att mitt liv ordnat upp sig utan även för att andras liv börjar se ljusa ut! Hittade två gamla vänner på FB, som har haft det väldigt trassligt. Nu har en av dom barn och tjej och värsta livet! Så himla rolit att se, den andra är iaf på väg mot ett bättre liv. Jag som i princip trodde han var död idag. Tur att man hade fel! Sånt får mej att må bra. Oh vilken lycka! Det är lycka för mig, att jag mår bra och att se andra lyckas i livet. Jag har världens bästa sambo och han gör mig lycklig. Johan: JAG ÄLSKAR DIG!

Oj vad många utropstecken det blev idag, men jag är så otroligt kär i min Johan och jag är så lycklig! Jag känner mig som en psykopat haha

Har känt min lilla prins sparka i magen idag. Det kittlas! Och DET e lycka det med HAHA.

Det e mycket som jag räknar in till lycka. Vad är lycka för dig?


Lycka är att minnas gårdagen
Drömma om morgondagen
och att leva idag


Sista dagen

Oh yes! Sen e man ledig 5 dagar fram tills skolan börjar, hinner gå en vecka, sen sticker man te värmen.
Just nu längtar jag hem massor, sängen! SOVA! Fy fan va jag vill sova. Helt galet. Men jag har bara jobbat 30 min. Får härda ut i 7 tim till. =( Det kändes lite to much faktiskt.

Ikväll är planen att äta middag hos älsklingens pappa. Fisk, det ska bli så himla gott! Det ser jag fram emot. Sen ska jag ta en promenad oxå.

Det enda jag kan tänka på just nu är sängen. Det plågar mig. SKIT OXÅ!

Till mina älsklingar








Come stop your crying It will be alright Just take my hand Hold it tight I will protect you From all around you I will be here Don't you cry For one so small You seem so strong My arms will hold you Keep you safe and warm This bond between us Can't be broken I will be here don't you cry Cause you'll be in my heart Yes, you'll be in my heart From this day on Now and forever more You'll be in my heart No matter what they say You'll be here in my heart Always Why can't they understand the way we feel They just don't trust What they can't explain I know we're different But deep inside us We're not that different at all And you'll be in my heart Yes, you'll be in my heart From this day on Now and forever more Don't listen to them Cause what do they know? We need each other To have, to hold They'll see in time I know When destiny calls you You must be strong I may not be with you But you've got to hold on They'll see in time I know We'll show them together Cause you'll be in my heart Believe me, you'll be in my heart I'll be there from this day on Now and forever more Oooo, you'll be in my heart You'll be here in my heart No matter what they say I'll be with you You'll be here in my heart I'll be there always Always I'll be with you I'll be there for you always Always and always Just look over your shoulder Just look over your shoulder Just look over your shoulder I'll be there always





Gudrun Sjödén

Jag har länge tyckt om hennes kläder väldigt mycket, men jag har typ alsdrig vågat köpa nåt i butiken, en skjorta köpte mamma åt mej för några år sedan, den är uyrtvättad och ett minne blått nu. Men nu vågar jag faktiskt skriva att jag tycker om hennes kläder!! Det kan ses som lite småflummiga och tantiga kläder, men vissa kläder e  ruggit snygga! Jag och älsklingn ska ju åka till Sthlm i oktober, tror det blir att köpa sej nåt plagg då.


Sitter fortfarande på jobbet och jag är uttråkad till tusen! Har typ nada att göra. Ska iaf käka klockan 18. Det ser jag fram emot. Amerikalåda!! Oh yes, fan va de e gott!

Amerikalåda:

Två stora nävar spagetti (eller så att det täcker en ungssäker form)
1-2 burkar tonfisk
1 burk Campbells svampsoppa
1 burk cremefraiche
Riven ost

Ta fram en ungssäker form, en sån där rund, i glas.
Koka pastan aldente. Släng ner det i formen. På med tonfisk så det täcker pastan.
Blanda svampsoppan och cremefraiche och täck tofisken. Sedan på med riven ost över hela.
Släng in de i ugnen i ca 20-25 min (tills osten är gyllenbrun) Servera med sallad och citronpeppar!
Citronpeppar är ett måste!

Det låter kanske inte så jätte gott med svampsoppa, tonfisk och pasta? Men det är gott och det är hyfsat nyttigt oxå. Johan var jätte skeptisk till den rätten men efter att ha ätit den så blev det en klar favorit hemma hos oss=)

Asså mitt luktsinne har blivit grymt! På både gott och ont. Just nu stör jag mej som fasen på lukten från min papperskorg här på jobbet- har släng ett äppelskrutt där i för ett tag sedan och nu en tepåse. Det stinker! Ska byta med grannen om hans e tom hehe.

I morgon e som sagt sista dagen på jobbet. Jag har verkligen trivts bra tills dess att jag fick ont i min rygg haha. Men annars har jag haft sjukt fina arbetskamrater och det har varit lärorikt. Jag kommer att åka hit på fredag med lite tårta, så ska vi fika lite tillsammans, jag och några arbetskamrater. Det blir som trevligt. För i morgon hinner jag inte med att köpa fika eftersom jag jobbar förmiddag. Sen e det lite trevligt att snacka med Isabell som har haft samma jobb som mej, kanske Henrik och Jesper oxå kommer på fika.

Nu ska jag längta efter min middag. Är hungrig, men vill inte äta för tidigt så jag måste käka då jag kommer hem... Eller? Kanske käkar jag nu?






Min onda rygg

is killing me! Det e drygt som fasen, men det e bah te å bit ihop! Bara en arbetsdag kvar, det är i morgon. Så nog kan man bita ihop en stund.

Min helj har varit helt underbar! Har varit med älsklingen och myst på, gått på promenader och haft trevligt folk omkring mig! Jag har varit lite doldis faktiskt mest, det var ett tag sedan jag och älsklingen myste till det sådär ordetnligt, men det tog vi igen nu. Vi har varit ute med hunden och vi har städat. Lördagen lagade vi middag tillsammans, en god trerätters som bestod av följande:

Förrätt: Skagentoast
Varmrätt: Fläskfilé i ädelostsås med hassebackspotatis och vitlöksbröd
Efterrätt: Pannacotta med hallon och blåbär till

Till det såg vi en film och mös på. Igår tog vi en bastu, eldade i spisen och käkade en pizza. Det var en helt perfekt helj!

Jacks tassar har redan börjat bli bättre men för säkerhets skull så får han ha tratten på sig än så länge. Han har verkligen njutit av en helj med mys och prommisar. Nästa helj ska bli lika bra! Om inte bättre.

Bebisen har levt om en del i magen, det pirrar och har sig=) Lite obehagligt kan jag tycka, men det gör mej lycklig iaf. Dock har ryggen verkligen börjat göra ont, så jag sover dåligt pga rygg, kisseri och täppt näsa. Älsklingen har köpt nässpray åt mej idag. Tack och lov för det, för när man e täppt och sover så blir man torr i munnen vilket resulterar i att man dricker en del vatten och det i sig ger resultatet KISS. Så jag får fasen inte sova nå numera. Men i natt ser jag fram emot sömn haha:)

Det lutar åt namnet Elliot för oss iaf. men vi får ju se vad han ska heta då han kommer ut. Passar Elliot så blir det nog det, men vi får ju se. 5 mån kvar tills han ska ut. Vill fasen att det ska vara januari nu.. gärna den 20e eller nå sånt, så han har kommit ut utan att jag märkt nå haha. Förlossningen lär ju vara en pärs. Förrut var jag rädd som fasen, men nu tycker jag mer att det ska bli spännande:) Så länge allt går som det ska.

Jag längtar efter att åka till Annica och fota den numera stora magen. Min mage har växt fort och jag kommer bli stor som ett hus haha. Jag har mkt vätska oxå så det gör sitt och även en del luftfickor i magen sa hon på sjukhuset. Det förklarar varför min mage e så stor. Det var skönt att höra för jag känner mej inte så vacker direkt. Känner mej mest svälld och otymplig. Men det hör ju till. Jag går iaf och rör på mej så mycket jag kan, mer än så kan jag inte göra. Ska dock uppgradera mitt kort på Step In så jag kan simma. Ryggen min behöver det.

Nu ska jag chilla lite och fortsätta jobba. Längtar tills jag slutar i morgon, då e det en vecka med chill som gäller innan skolan börjar.





 


HALSBRÄNNA AB!

Ah jag har så halsbränna så det gör ont! I hate it! Sen sitter jag på jobbet så jag kan inte ta nåt emot det heller, har ju de hemma!

Har kikat på Maries blogg och jag beställde hem en bok som vi behövde till skolan. Skönt med lite böcker måste jag säga! Helt sjukt. En massa man kan kopiera så det blir ju verkligen att spara pengar den här terminen:) De e bra. Har skrivit ut två grejjer oxå så nu e det bara två källor jag saknar och det ska kopieras=) Sen läste jag att vi ska vara på Teknikens Hus och ha lektion hiihi! Va rolit det ska bli! OCH det bästa av allt: GUNNAR! Vi får äntligen träffa vår underbara lärare Gunnar igen. Han e så himla bra. Konstigt nog gör han att jag känner mej helt lugn över skolan, han ger så bra och klara direktiv kring tentor och allt som man ska göra. Jag gillar Gunnar. Gunnar tycker om hundar, det gör honom ännu bättre!

På tal om hundar, idag blir det sandtaget med Jack! Erica och Camilla ska med och så ska hundarna få plågas lite. Det blev lite ändrade planer, men så e det. Hunden måste ju få sitt oxå. SEN ska jag sova.

Nu ska jag försöka överleva den här jävla halsbrännan! Och jag ska som vanligt kasta några trånande blickar på min prins! MÅSTE komma ihåg att slänga in bilden från UL på honom. Där kan man se hans lilla söta näsa:)


En gammal bild på Jack i sandtaget!


God mörning!

Oj vad jag har sovit gott i natt, det var riktigt länge sen jag sov så skönt. Ingen hund i sängen och hemskt nog hade jag eget täcke. Det har blivit så kallt nu och vi bråkar om täcket på nätterna, så igår tog vi var sitt. Men vi ska inte ha det så, vi ska köpa ett STORT täcke, så vi kan ligga och mysa hela nätterna igen=)
Min rygg värker dock fortfarande och igårkväll var det riktigt hemskt. Kunde knappt ta mig ur bilen. Men det e fasen bara två arbetspass kvar så det kan man ju stå ut med. Dessutom e jag ledig i heljen! Så idag ska jag hem efter jobbet och sen ska jag soooooooooova. För ikväll ska vi till Ingela och Martin och jag vill inte sitta där å vara trött å sliten.

Igår var Marri i stan och vi tog en lunch och var allmännt sega, trötta och muppiga. Men vi klarade av dagen och höll ut fram tills WPmötet- WPmötet gick alldeles utmärkt. Alla verkar peppade trots sjuka och skadade hundar! Så det blir nog riktigt bra det här. Vi ska ses några stycken redan idag eller i morgon! För att köra lite i sandtaget. Gamla gubben Jack ska nog få vara med på träningarna i år. Han har blivit bättre med andra hundar och han verkar så pigg så vi gör ett försök. Tror inte det här med hundar kommer vara ett problem, jag tror snarare att han kommer tycka det e jätte kul att få umgås lite med fler fyrbenta.

Nu e jag skit trött... väntar på att Lovisa ska komma till jobbet och liva upp det hela lite. Hon e som en frisk fläkt! Det känns som kul att ha mött så många trevliga människor den här sommaren. Fasen asså, jag e verkligen trött idag. Vill heeeeeeeeeeeeem! Sängen var så gossit varm och skön i morse, varför ska den va så himla skön då man ska upp tidigt? Det e sällan den e sådär gossig då man kan ligga kvar? Inte ofta... Jack var så sjukt söt i morse. En riktig tonåring! Han kom sömnigt och kröp ner under täcket efter 5. Vi låg och drog oss lite extra idag. Jag väcker ju min hund, så som jag vill bli väckt. Så jag strök han på huvdudet och pratade sådär löjligt vänligt. Tonåringen Jack ville inte vakna... Han tittade på mig och sen la han ner huvudet igen. Då sa jag åt honom att vi måste åka! Då stoppar hunden huvudet under täcket och suckar! Jag älskar den här hunden, han e så jävla cool. Han är min guldklimp!
 
Nu ska jag tänka lite på min älskade familj så går dagen snabbare och lättare. Hoppas alla får en bra dag! 



Barnrum

Oh det här vill jag köpa till barnrummet!



Allt kommer från IKEA förrutom den underbart söta sängen! Den finns på systerlycklig, och är inte alls billig. Men jag ska fan i mej ha den! Söker febrilt efter begagnad men hittar inte! Dom e svåra att få tag i, men dom e så sjukt fina:) Sen så kan barnet ha dom ett tag=) Den söta barnstolen hör ju till matsal dock, en sån ska inköpas och den ska målas VIT! Det borde ni ha räknat ut för länge sen, eftersom att allt hemma hos oss är vitt! Skötbordet e inte heller barnrum..asså jag e gode virri!

Jag som sa att jag INTE skulle köpa till barnrummet... Kan jag hålla mej?

Vad tror ni?


Inredning

För den som älskar burkar kan jag tipsa om att systerlycklig.se har fått in en massa fint under nyheter! Jag ska själv ta och klicka hem några efter att lönen kommit. Snart är uteprojektet avklarat för det här året och då blir det att ta nya tag inomhus. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Men jag spånar lite på det. Vardagsrummet ska få sig en omgång, ny soffa och en fåtölj ska in. Det här är min önskelista iaf. (Soffan ska vara ljusare sandfärg)


Soffan och fåtöljen finns på MIO och lampan hittade jag på Ellos. Åh det skulle bli så himlarns fint asså. Jag hoppas att det blir att shoppa detta nu i slutet av september. Dock tror jag att fåtöljen e aningen för dyr, men det finns billigare liknande alternativ iaf=) Nu e jag lite I(KEA sugen oxå!




Nattliga funderingar

I natt har jag knappt sovi nå alls. Så fort jag har fått springa upp och kissa (vilket jag gör ofta) så har jag fastnat med att tänka på vad den lilla ska heta! Jag är för lycklig för att kunna sova! Helt skumt.

Nya namn som kom upp i natt: Liam, Adam, Adrian och Noel.

Så nu ser namnlistan ut såhär:

*Alfred
*Elliot
*Harry
*Liam
*Noel
*Adam
*Adrian

Snacka om att det var två segisar som klev upp i morse haha. Men det e bara att vänja sig. Skickade en bild på bebisen till mina bröder. Såhär löd sms:et från bror i Ske-å:

"Ruben undrar varför bebisen ligger utanpå och Arvid tycker att det ser ut som en krabba. Själv är jag erfaren tvåbarns far, som klart och tydligt kan se att det är en kille som tycker om att kliva upp 04:45."

Haha, vi får hoppas att det inte stämmer! Det var ett roligt sms, kul att höra vad barnen funderar kring!
Idag jobbar jag fram till 13:30, sen promenixar jag mot Johans jobb för att hämta upp bilen. Sen ska jag och Marri hooka upp och gå på stan. Måste först byta om och hämta Jack hos pappa.  Är osminkad i mina bekvämaste kläder så, ehrm, not that niiiiceee!

Nu väntas det jobb och frukost. E riktigt hungrig så det blir en stor yoghurt och en smörgås:) *mums*


Lösenord

Nu är lösenordet satt och jag kan blogg om det jag vill! Våran lilla prins!
Det var så underbart att få se honom igår. Hur han rörde sig i magen och alla små rörelser han gjorde. Han har en underbart söt liten näsa och en söt liten mun:) Men det bästa av allt är att han bara är vår! 

Jag längtar efter att få träffa honom och efter att få hålla honom nära och känna hans doft. Min lilla.
Ultraljudet var väldigt känslomässigt omväldigande, samtidigt som jag bara ville gråta så var det något som fångade mig så starkt att jag inte visste hur jag skulle reagera. Där var han, våran bebis. Som ligger I min mage. Jag har inte känt honom så mkt, men jag längtar efter att känna honom sparka. Det är en livlig krabat så jag tror inte att jag får vänta så länge. Han var väldigt söt att kika på han höll upp armarna precis som en boxare gör, jag tänkte på en gång "ååå min lilla kickboxare". Så söt! Allt var bra och han var 20 cm lång och vägde 260g. Hon tog tre väldigt fina bilder på honom, som hänger hemma på kylskåpet. Ska ta och slänga in en bild på lillen i morgon. Tror inte jag hinner det ikväll... Hinner kanske i morgon. 

Idag är jag i vecka 19+5. jag som trodde jag var i vecka 18 haha. Gissade fel med 2 veckor, jaja:)

Beräknad dag för förlossning är den 6e januari. Måtte han inte vilja ut före det! Han får gott vänta och gossa på där inne i magen:)

Namnförslagen än så länge:

*Alfred
*Harry
*Elliot


Nu ska jag titta på min lilla prins och bara njuta av livet. Han är det finaste som finns!


Uttråkad till tusen!

Asså jag borde seriöst sluta med FB, sitter på jobbet och är så grymt uttråkad för att jag inte kan facebooka. Så jag bloggar en massa onödigt istället.

Jag sitter här och börjar bli lite småhungrig, käkade lax med potatis och brysselkål till middag. Det satt som fint. Men jag orkade knappt få i mej nå alls! Fick pressa i mej en del, för nå måste jag ju äta. Såd et blev en miniportion. Ajja. Får äta nå då jag kommer hem helt enkelt.

Jaha, vad ska man då blogga om? Jag vet inte. Jag har 4 arbetsdagar kvar nu, 2 denna vecka och sen 2 nästa vecka. Sen ska de bli förbannat skönt med lite ledighet innan skolan börjar! Och sen så missar jag lite skola eftersom att jag sticker en vecka till Grekland. Det är Kreta-Rethymnon som vi ska till.
Slänger upp lite bilder på hotellet, bara för att. Så ni kan sukta!!! Nä jag skojja bara.


Hotellet har egen lite strandplätt att ligga på så he blir kanoners!
Jag har varit i Rethymnon tidigare och minns att jag tyckte om staden väldigt bra! Grekland har ju för övrigt väldigt god mat och är det något jag kommer ihåg så är det just maten. (iofs tänker jag på mat hela tiden just nu eftersom jag e hungrig men men)
Det ska bli mysigt att åka en vecka med Johan och min ma o pa:) Det ser jag fram emot. Det kommer att bli jätte mysigt. Jag ska försöka ta lite bilder, vi var dåliga på att ta kort sist då vi var i turkland. Iofs e jag ju ännu mer lik en val i år så jag får förresten se hur det blir med bilder.

Nu ska jag fördriva tiden med att sms:a med Sofie som fått tag på mitt nr:)
6 utrop kvar och sen e det hemgång... Synd att man inte kan ropa alla på en gång barra!

Har ringt min kära far, blir att åka ut med Jack till honom i morgon så Jack slipper vara ensam hemma både i morgon och på fredag:) TUSEN TACK gullepappa!

Adios!

Möte

I morgon är det möte klockan 18.00 på Medborgarskolan. Innan dess blir det att jobba och sen kommer Marri och hälsar på. Vi ska göra stan lite och sen ska vi käka nå smarrit. Får se vad det blir. Jag tycker det känns bra att det blir av ett möte, känns dock jobbigt att det ska vara så mkt tjaffs runt allt. Det tär på en. Så jag känner att jag ska nog ta ett steg tillbaka nu och fokusera på mitt. Mitt liv och det som händer där. Se fram emot roliga träningar osv.

Sitter på jobbet nu och får inte anv mig av FB. Vad ska man då annars göra? Allt är i tid och jag har inget att göra just nu. Kan inte göra nåt. Det e tråkigt.

I morgon kommer bloggen att uppdateras och det kommer att bli en bra uppdate tror jag. Det e ju inte så många som läser min blogg direkt, men några e ni ju=) Har fått förfrågningar om lösen redan så om ni vill läsa så hojta till! =) Annars får ni vänta till den 30e augusti!

Nu ska jag sitta här och blippa mobilen eller nå. Synd att jag inte kan anv den och Facebooka! Attans bananer!

Hoppas alla har en bra dag! Det har jag:)

Lösenord

Jag kommer att skaffa lösenord på bloggen från ikväll 22 typ, fram till den 30e augusti! Jag vill kunna skriva om det jag känner. Kommer inte att radera några inlägg innan jag tar bort lösen iaf. Men den som vill ha lösenordet får skriva på MSN eller maila mig=) [email protected]

Pusss=)

.

I'm falling down on you, where are you from?
What else can I do? You're so beautiful, how can I go on?
If I loose it all, would you go down on me?
And I don't even know, the things you want me to see

I'm waiting for you, thinking of you
Give into me, I'll make you blue
I wanna know if you feel the same
You're mine, I'm ridin' high like an aeroplane

I wanna give you what you need
But I don't dare to ask
I got no self-esteem
I don't blame my past

I'm waiting for you, thinking of you
Give into me, I'll make you blue

I wanna know if you feel the same
You're mine, I'm ridin' high like an aeroplane





Kluven...

Känner mej nedstämd och kluven. Hur jag än gör så blir det inte rätt. Ett beslut som jag vet att jag inte ska betungas av och jag vet att det absolut inte är meningen att lägga det på mej. Men samtidigt känner jag mig som ett stort frågetecken! Fan i helvetes va irriterande att det är som det är. Att det inte skulle fungera...
Det blir en funderare på det här... en jävla funderare- även om jag tror mig veta beslutet.

Du vet att jag inte håller med dej i ditt beslut, men det är ditt och det respekterar jag. Fan oxå. Ta inte illa vid dej. Jag var bara tvungen att få ut detta på nåt sätt och jag håller mej från att inte börja gråta här på jobbet.



Mår as dålit!

Nu har 2,5 timme gått på jobbet... pallar man 5,5 tim? Jag vette fan asså. Ryggen känns förjävla ond. SÅ ond att jag mår illa. Vette fasen vad jag ska ta mig till?  Jag behöver pengarna och har redan gått hem en gång från jobbet i sommar. Ska försöka härda ut iaf :(

Jag fattar fan inte hur folk e funtade ibland? Har man inga gränser? Jag har ALDRIG i hela mitt liv mött en människa så falsk och så utan gränser? Var finns moralen? Det är helt sjukt, så sjukt så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? Jag tror jag svimmar.

Är på bra humör

Ja idag är jag på bättre humör. Jag har fått sova och vi har kommit en bra bit på vårt tomt-projekt! Nu ska vi bara så in där vi varit och sen så tar vi tag i jordgubbslandet. Det ska puts väck! Haha! Tanterna på gatan gnäller över våra elakheter, men vi gör ju bara finare! Jordgubbslandet ska ju få vara kvar, men det ska sättas nya plantor och inte bara jordgubbar. Så vi ska röja upp och göra fint! Madde ska komma och stjäla hallonbuskarna som vi ska ta bort oxå haha, så nu är hon välkommen till å hugga i. Eller blir det hennes snubbe som gör det kanske.
Jack har varit ute med oss hela dagen, jagat pinne lite och strosat runt i trädgården. Nu trivs vi, hela familjen!
Det e så skönt att bo i huset, låta Jack ligga ute på dagarna och känna lugnet. Trots att hundar passerar behåller han lugnet och ligger kvar. Han e så mysig min vovve! Det är så trevligt att kunna vädra och hänga ut sängkläderna oxå. Igår storsade jag runt på gården i trosor och linne, blev sötsugen och slet ett äpple från vårt äppelträd. Det här är mitt lilla eden och jag trivs! 
Jag längtar en massa till nästa år. Då ska det byggas altan (OM det inte hinns nu i höst) och då får jag så nytt i landet och sätta nya buskar. Så som VI vill ha det! I vinter blir det lite projekt inomhus. Men de är inte så mkt att göra.

Nu ska jag jobbeli jobba:)

irriterad

Känner mej grymt irriterad över en massa saker och människor idag.

Är inte alls på humör att umgås heller. BAJ

Städning av hem och hund!

Sådär... nu är hunden städad. Har plågat honom i duschen en stund så nu luktar han gottigt! Öronen är rengjorda, tassarna smorda, ena tassen lindad och tratten är på! Han har lyckats skada ena trampdynan. Jag provade något nytt idag som jag tror kommer att göra susen, Jodopax gel. Till hästen använde vi jodopax ständigt vid skador och den passar även till hunden. Ett tips till alla hundägare! Jack ligger och ser mindre glad ut just nu. Men han får skylla sig själv. Slickar han på tassarna och härjar med dom så blire duschen med tass-schampot och tratt.
Har även shoppat lite hundsaker idag, en ordentlig spårsele, långlina, ryktskrapa i gummi (oxå för hästar men tar bort pälsen effektivt, 9kr! oxå ett bra tips!) , 3 st bandage.

Ska snart ta tag i hemmet oxå, dock e det svårt att slita sig från Dexter, säsong 4. Men jag ska hinna städa idag, för i morgon ska husets utsida få sig en omgång, alla buskar ska väck!

Nu ska jag se lite Dexter och sen ta hand om tvätten!

Bra att ha hemma i skåpet!

En kort uppdate...

Inte fan kunde jag ligga stilla och se nån film! Det blev rensning av kläder och plock.
Varför kan jag inte bara ta det lugnt nån gång? Det e inte så konstigt att jag e trötter av mej då och då? Var kommer denna energi ifrån? Asså jisses. Nu ska jag sluta städa här hemma och ta en dusch, ska göra mej fin innan vi ska till mormor... Nu e det bråttom.


Kom ihåg till mej själv: Direkt efter mormor blir det hundprommis! Måste ta med mej ombyte!

Sovmorgon

Idag tog jag mig en redig sovmorgon. Ställde ingen klocka och vaknade 10:35! De ni! Så himla skönt att fåå sova ut ordentligt. Först tänkte jag vara hurtig och gå broarna runt, men sen tänkte jag "neee, idag blir en vilodag!"
Jack behöver ju sitt så vi åkte ut i skogen och tog en kort prommis på 30 min. Det blåste härligt skönt ute och för en gångs skull tog jag några kort på min bebis. Nu ligger vi här i sängen och ska se en film, mysa ner oss och bara vara. Åker och hämtar älsklingen från jobbet sen vid fyra och då vankas de middag hos mormor, fisksoppa! *mums*





Dom två får duga... Nu har Jack somnat om här i sängen och jag ska starta filmen.
Hoppas alla får en riktigt bra dag!


Work work

Snart är det dags att göra sig redo för jobbet. Ta en dusch och fixa håret iaf. Så man ser ut som en människa.
Hade tänkt ta mig en promenad idag med, men i morse tog jag en rejäl sovmorgon, ikväll så blir det en promenix istället.

Igår var jag och gick med Erica och hennes tre. Dom tycker verkligen om varandra och det är kul att se att Jack har fått så bra kompisar=) Snart får han ju även en till! Kanske två till! Det känns som bra att allt arbete man har lagt ner på hunden ger resultat. Dumhunden har dock börjat äta på sig själv igen, och det är bara dumhet! Han får stimulans i form av lydnad, promenader och allt möjligt, men ändå ska han slicka på sina tassar! Ikväll blir det att skicka in hunden i duschen med specialschampot! Byracka!

Nä nu blire att hoppa in i duschen och sen fara å jobba. Ska äta värsta goda till middag idag! Och det är enkelt att göra.

Recept:

Pasta (efter behag)
Pesto (efter behag)
Rödlök (finhackad, efter behag)
Riven Permesan (efter behag)
Tomat (efter behag)

Koka pastan i två buljongtärningar. Häll upp i djuptallrick. På med rödlök, pesto och parmesan. Skiva en tomat och ha till.

SUPER GOTT! Och det går snabbt!

Adios!


Energi!

Nu har jag fått ny energi och det är resultatet a en natt med skön sömn!

Idag har jag hunnit städa och leka med Jack här ute på gården. Han var så himla trött igår så idag blev det bus med krockisen:) Det e hans favvoleksak. Arvid tyckte det var skit kul att leka med Jack och Jack likaså. Det känns skönt att Jack fungerar så bra med barn, han är en klippa!

Ikväll blir det att jobba till 21:30, sen så ska jag baka då jag kommer hem. Om jag orkar det. Sen ska jag se om jag kan tvinga Johan till å plocka in hallon. Jisses va det växer på buskarna! Jag vill inte ta bort dom, men vi kanske tar bort allt i höst för att börja om på ny kula. Tomten är så himla vildvuxen. Men äppelträdet ska vi spara iaf.

Nu ska jag ta och fixa det sista innan jag drar och jobbar.

*Längtar enormt mycket till den 17e augusti ♥ Men jag berättar om vad som händer då lite senare. Ni får veta den 30 augusti!


Fredag klockan 13:45

Japp då har jag bokat in mej hos Emma på klipp och färg! Ska bli skönt att få snygga till sej lite.
Haha då hon hörde att det var jag så bokade hon genast in mig på tre timmar, har man mycke hår så har man haha:)  Jag tänkte ge henne en till chans med mitt hår, hon var så stressad sist och jag har varit nöjd med henne tidigare. Sen tycker jag hon e förbaskat trevlig oxå!

Den här veckan har bara gått utav farten! I morgon jobbar man kväll och sen är man ledig i 4 dagar! Ska bli så himla skönt! Tänkte passa på att baka lite, eftersom att det inte alls hunnits med. Och klippa gräsmattan som snart ser ut som en äng. Sen ska jag plocka in lite bär=) Äppelträden växer så himla fint nu oxå, ska bli kul att se hur sura äpplena är! Skulle va kul om dom inte var allt för sura, så kanske man kan baka en kaka och göra äppelmos, men vi får väl se. Vinbären ska plockas in oxå och sen blire att göra SAFT! Jag tycker inte alls om blommor och sånt, jag e dålig på det men bär det gillar jag=)

På fredag blir det en dejt med tjejerna oxå! Gud så jag har saknat dom. Vi ska vara hos Helen och äta lite middag och mysa på, det ser jag verkligen fram emot. Skulle behöva shoppa nåt tills dess. Men jag kanske tar min nya skjorta. Den visar mina finaste former på ett bra sätt ;) hahahaha

Nu sitter jag här på jobbet och det är EN ynka liten jävla timme kvar. Vill hem NU! Jag ska slänga mej i sängen och sova som en liten gris innan Arvid kommer och lirar lite spel. Han e så söt! han ringde nyss och bad om att få spela Ice Age "Snälla faster får jag spela Ice Age hos er?" Och så lät han sådär bedjande på rösten. Han e bara för go! Mamma o pappa får ta hand om vilden Ruben, han älskar ju ändå farfar mest av allt, för att han oxå har en BMW. Haha kul med ungar!

Nu ska jag ropa ut ett tåg, sen lägga mej på soffan en stund och se tv tills jag blir avbytt :P

Lite smått trött sådär ja

Nu är man hemkommen från Finland, efter totalt 187 mil på ca ett dygn så är jag helt knäckt! Idag jobbar jag dessutom och hade problem med benen i natt. Inte vidare pigg med andra ord! Resan gick bra och valparna vi hämtade är GUDOMLIGA! Jag blir så valpsjuk. Den lilla tiken som var 7,5 vecka (får lämna mamman i Finland) är en klar favorit. Hon är så himla gossig. Då vi kom fram till Haparanda tog jag upp henne i famnen och hon snuttade mig på halsen och mös, hur sött är inte det? Vem som helst skulle smälta, jag lovar. Totalt såld som jag är, så kommer det nog att bli en fralla för mej i framtiden. Jag velar fram och tillbaka mellan olika raser och det e ju as svårt att bestämma sig. Men en liten frenchie har fångat mitt hjärta. Synd bara att hon inte är min! Men jag kan klart vara hundvakt hehe:) Saknar Greta oxå. Hon följde med på resan och var lika gudomligt mysig som vanligt. Lilla tanten min. Jag blir fan avis på alla lyckosar som får köpa sig en valpis! Camilla fick ju fasen två styckna och Erica får en stoooor och lurvig! Natta får en liten plutt! Jävla sur Jack! Ajja. Men jag kommer att ha annat att göra i framtiden, snart får ni veta. Håller det hemlit på bloggen eftersom att det ska bli en överraskning för vissa;)

Jobbar som sagt, och jag e helt slut. Idag blir det hem och sova direkt efter att jag slutat. Ikväll kommer Arvid till oss och ska sova över. Vi får ha en myskväll tänkte jag:) Lite spel och godis, kanske en film. Lugnt ska det bli iaf. Och jag kanske kör lite lydnad med Jack ute på gården. Nu har jag slarvat med rutan igen. Hur ska hundstackarn lära sig då jag slarvar såhär. Han kan den hyfsat men då jag slarvar så blire inte lika bra! BAJS.

http://kennelthunderroad.blogg.se/ Gå in där och kika på Camillas underverk. Fan så avis jag är. Svante och Asta är sjukt söta!




RSS 2.0