Söndag

Happ... idag har vi fixat och donat en jävla massa här hemma. Spacklat och slipat och målat. Taket är klart, ska spackla en gång till... Sen börjar vi måla väggarna. Måste köpa mer väggfärg tror jag oxå. Väggarna ska vara klara på tisdag så att vi sen kan sätta upp fondtapeten i sovrummet. Jövla dyr historia, 650 spänn/ rulle. Men det e det värt, behöver ändå bara 3 rullar. Fast jag fattar inte hur en tapetjävel kan va så dyr?

Igår var vi på IKEA, vilken jävla resa. Vi lämnade av Jack hos mamma o pappa, sa att vi nog bara skulle vara borta i 5-6 timmar. Jo tjena. Lägg på det dubbla. Efter 11 timmar var vi i Boden, inte hemma helt förren efter 12 timmar. Vad hände?
JO vi fick punktering på släpet då vi kom till Haparanda... Tur att vi var framme dock. Åkte på OK och fixade ett nytt däck. Drog på skopunkten, där jag köpte ett par ruskit heta stövlar YEY!! Och sen bar det av på Djurmagasinet, hittade ett nylonhalsband till Jack, fast det fanns inte i hans size tyvärr. Så det får vi ta på storheden. Dom har ju Djurmagasinet där med. Sen gjorde vi IKEA, 4600:- fattigare är vi, men vi fick ju det vi ville ha=) Sängram och sängbord, prydnadskuddar, ljus.. lite smått och gott. Ångrar dock att jag inte köpte pläden som låg vid kassan, jaja, skit samma. Det tar vi nästa månad. Vi åkte och käkade efter IKEA, på Frasses. Vi skojjade och skämtade om att det kunde bli punka på släpet igen haha..Ja sa Johan,"vissa vinner ju en miljon två ggr". Jätte kul tyckte vi. Men det var inte lika kul då vi fick punktering på det nya däcket, ca en mil från Haparanda på vägen hem. HAPP. Vi ringde OKQ8 I Haparanda /där vi köpt det nya däcket. Dom kom ut (det tog en jävla tid) och kollade däcket, åkte tillbaka.. en annan snubbe kom med nytt däck. Fast vi satt fast där i en Pficka i ca 3 timmar och roade oss med att leka lite lekar haha. Så kan det bli gott folk. 

Vissa vinner en miljon två gånger, andra får punktering två gånger då man ska och shoppa på IKEA.

Däckhelvetet kostade ca 500:- och då det smällt så fick vi ett nytt gratis. Tack OKQ8 i Haparanda för jävlit god service, även om det tog lååååång tid.

Lägger in en bild på sängramen och sängbordet iaf. tänkte göra en snygg grej men orkade inte så det får bli sådär, tattigt.

Nu ska jag och älsk åka till mamma o pappa och äta lite. Sen ikväll ska vi ut med hundarna tillsammans med staffan och anna. Jack och Ella ska få springa och busa lite. Ska komma ihåg att ta med mobilen så kan jag fota lite.
BTW. Ska få köpa farsans kamera Oh Yeah! En riktigt jävla bra kamera, en sån där fin en som Annica anv. då hon fotade Jack och Alice.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du vet väl att djurmagasinet finns i Boden med? ;)

2009-07-26 @ 23:01:16
URL: http://lesliefrejatyson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0