Nu är det bokat

Nu har vi bokat tid för Jacks biopsi. Nu är det bara att hålla tummarna oxå. Känner mej redan nervös...Jag kommer att vara i Stockholm då provsvaren kommer. Vill inte få ett besked när ja ginte är hemma. Om nu inte beskedet är positivt. Kan inte heller följa med till veterinären eftersom att jag jobbar! et är en torsdag den 7:e februari som biopsin ska genomföras. Så nu håller i tummarna för min älskling!

Idag ska jag fuska och äta en hamburgare till middag hehe... Hade som sagt ingen mat med mej.

haha FOLK!

En kund bad mej nyss gå och dö!

Jag: Hej jag heter Lisa och ringer på updrag av SPP och jag söker...
Hon: Men gå åoch DÖÖÖ!
*klick*

Jag undrar hur en sån verkligen mår? Och är personen medveten om att den kan bli anmäld för olaga hot. Jag må sitta på ett callcenter men vill dom inte ha några samtal så fnns det något som kallas NIX!

Ny dag, samma jobb

Just nu sitter jag på jobbet, inte direkt ovanligt.
Har hängt lite med Carro innan jobbet, åkte på Dollarstore och shoppade lite. Köpte saker som var onödiga, men ändå bra att ha.  Först skenade jag iväg, me ninsåg efter ett tag att min plånbok inte är gjord för shopping just nu. Så jag fick ta mej i kragen.

Känns som en bra dag idag, diskade innan jobbet oxå. Skulle städa egentligen, men det tar jag i morgon, för då ska jag tvätta. fasen vad jag har mycket att tvätta, men jag kommerinte hinna tvätta allt eftersom att vi har begränsade tider nu, men Johanna kanske är snäll och låter mej tvätta över. Jag skulle verkligen behöva det. Ska tvätta kuddar och täcken, sängkläder i mängder, filtar, kläder. Ja det är en hel del. Hoppas ingen tvättar före mej, det skulle vara det bästa! Då kan jag tvätta tidigare och då kanske jag hinner!

Ikväll ska jag och Simon bara mysa på. Kanske tar tag i städningen redan ikväll så har vi hela dagen fri i morgon. Tänkte att om det e fint väder så ger vi oss ut i skogen med hundarna. Ska bli jätte mysigt!
Vi har det så ofantligt bra just nu! jag trivs so mfisken i vattnet med min S. Han e den jag vill få barn med och leva resten av mitt liv med!

Nu ska jag jobba vidare. Har faktiskt beställt mig en hamburgare idag. hihi. Hann inte laga nå mat. Längtar till bättre väder, våren! Att kunna vara ute med hundarna en vårdag och bara mysa på i solen.

Ha det bra gott folk!

Onödigt bloggande

Sitter och pratar med Preggo och Sara här på jobbet.
Flummar på som vanligt. Jag vill att något kul ska hända.
Jag tycker att Preggoo´s unge ska ploppa ut. Preggoo tycker det är en dålig idé.
Sara är född på medeltiden. Hon använder sig av ett speciellt språk. Hon är svår att förstå. 
Nu började Preggoo sjunga HELAN GÅR...
Saknar Carro, hon var en frisk fläkt här på SPP. Men hon har kilat vidare nu.
Hon är någon annan stans... Borta... Carro come back! Come baack...

Time to ringa and do some fucking buisness!
Du kan aldrig bromsa dig ur en uppförsbacke...
image152


Nykär och galen

Jag har gått och blivit nykär på nytt. Att hångla e det bästa jag vet. Sängen är inte heller säker längre för min stackars sambo. Livet är fantastiskt då jag får vara med honom.

Igår såg vi Girl With A Pearl Earring mycket sevärd, men jag saknade SEX! Den var ju så ofantligt romantisk och man satt hela tiden och tänkte att nu, nu smäller det snart. Men icke det. Slutet var dock tragiskt. Colin Firth passar så mycket bättre i långt hår. Och det e nästan så att jag hade velat se honom i Sagan om Ringen. Scarlet är lika bra som alltid. Jag gillar den tjejen.

Filmen får L L L L av 5 möjliga L. Saknade sexet, annars hade filmen en hög mysfaktor! 

image151

I Just Love You Girls!

image150
Vi fyra på beachen


OFELIA är mitt vin, mitt allt för att stoppa detta lidande.

En liten klunk gör väldigt mkt mindre pinande.

OFELIA (problemlösare)

En dag som är grå, jag säljer telia som få

Så får du mig att må som en kung.

Jag har ingen pung, och jag vill fortsätta vara ung.

OFELIA (du är mitt allt)



Telia suger, är ingenting att ha

Jag saknar SPP, det är allt jag vill ha!

Detta kommer bli katastrof,

Detta känns som en gryta korvstroganoff..

OFELIA (du hjälper mig)

Du är det enda rediga,

(du hjälper mig)

Lura en kvinna, höjer hennes räkning,

Fan detta känns ju precis som en kräkning.

Ta mig tillbaka, försök att förstå

SPP resultat är det enda jag vill nå!

  

Att jobba på Sillen suger

Vad jag än gör jag får jag veta att jag inte duger

Att slicka chefens röv är tydligen det rätta

Men det äcklar mig och det vill jag berätta

  

Jag måste dricka mig full på Ofelia
FÖR att dämpa mitt samvete när jag
lurar människor att börja ringa med Telia.

ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST
jag säger bara
ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST

Jag lurade precis en kund att ta Telia
Hoppas pengarna räcker till en ny
flaska Ofelia.


Jag försöker

Kanske försöker jag för mycket? Kanske förlite. Det kanske inte räcker till? Känner mej hjälplös. Känner en stor saknad inombords. Jag vet att jag sagt för mycket. Gjort för mycket. Men inget som skadar. Jag förtår inte längre varför det blir såhär? Det måste vara mig det är fel på. Men då vill jag veta vad jag gör för fel! Jag försöker vara lycklig och trevlig. Jag har det tufft just nu. 
Jag försöker förstå vad jag gör för fel... Jag försöker att göra rätt. Men får jag ingen chans så kan jag inte göra mer. Och vad får jag tillbaka?
  

"Människan blir människa genom att glömma"



"Att förlåta är som att frige en fånge och upptäcka att fången var du"



"Berätta aldrig för dina vänner vilka misstag de gör sig skyldiga till i sällskapslivet. De rättar till felen och förlåter dig aldrig"



"Flertalet av oss kan glömma och förlåta; vi vill bara inte att den andre skall glömma att vi förlåtit"


Jag försöker

Kanske försöker jag för mycket? Kanske förlite. Det kanske inte räcker till? Känner mej hjälplös. Känner en stor saknad inombords. Jag vet att jag sagt för mycket. Gjort för mycket. Men inget som skadar. Jag förtår inte längre varför det blir såhär? Det måste vara mig det är fel på. Men då vill jag veta vad jag gör för fel! Jag försöker vara lycklig och trevlig. Jag har det tufft just nu. 
Jag försöker förstå vad jag gör för fel... Jag försöker att göra rätt. Men får jag ingen chans så kan jag inte göra mer. Och vad får jag tillbaka?
  

"Människan blir människa genom att glömma"

"Att förlåta är som att frige en fånge och upptäcka att fången var du"

"Berätta aldrig för dina vänner vilka misstag de gör sig skyldiga till i sällskapslivet. De rättar till felen och förlåter dig aldrig"

"Flertalet av oss kan glömma och förlåta; vi vill bara inte att den andre skall glömma att vi förlåtit"


Fick brev idag!

Jag fick ett stort vitt kuvert hemskickat idag:)
På det stod det : FASTER LISA GABRIELSSON ( och sen min adress )
Brevet var från älskade lilla Arvid på snart 4 år. Han hade ritat två fina teckningar och sen hade han skrivit vad han önskade sig på sin födelsedag... RÖD HÅRFÄRG
Haha jag fattar inte vart han får allt ifrån. Han e en rolig liten unge! Men vad ska han med hårfärg till? och RÖD? Han e ju ett litet blekt troll haha.. Ja vi får väl köpa han nå barnvänligt hårfärg. Och dessutom nåt annat oxå då förstås. Haha ja, som sagt, den ungen är STÖRTSKÖN! Kommer dock ALDRIG mer att köpa leklera till honom! "faster kan vi leka med det där tråkiga som du hade köpt åt mej" BAH!! Åtminstone är han ju ärlig haha.
Saknar Bror, Mia, Arvid & Ruben. Men snart ska jag hälsa på dom tänkte jag:) Blir nog i slutet av februari eller i början av mars då. För jag drar ju till Stocke snart, vilket kommer bli fett nice!

Idag är jag en bitterfitta

Jo jag är bitter. Som fan. Bittrare kan fan ingen vara idag. Jag hatar mitt jobb så enormt! Sen så vet jag att jag söker jobb och inte får nåt, det gör mej ännu mera bitter! Men det finns en ljuspunkt mitt i skiten och det är att jag snart kommer att plugga, till hösten. Ska bli så jävla skönt att slippa det här stället! Helt underbart! Jag vill inte sitta här som en jävla looser i 10 år. Jag vill bli något! Känns så skönt att slippa det. Slippa att bli förudmjukad! Slippa att bli förnedrad på sin arbetsplats. YES!

Idag tar jag faktiskt på mig rollen som bitterfitta och det e jag såååååå jävla värd!

image148

Filmkväll

Igår var det movietajm med Simon, S & A. Riktigt trevligt var det! Dock var filmvalen lite sämre. Vi såg tre filmer, dock såg vi bara färdigt en film för att alla SÖG! Så jävla kassa filmer vi hittade! Och ändå låg den sämsta filmen bland top 10 på IMDB. WHAT?! Vi såg "Amores Perros". I börjar var den faktiskt bra men sen, näääää.. Usch så dålig film. och sen var den LÅÅÅÅNG! Det var om hundkamp och en massa annat shit. Var iaf hemma vid 02:30 och sov till efter 12 nån gång. Jisses vad jag var trött.
Bloggar med later on. Jag e lite seg i bollen just nu.


image147

Händelserik helj

JA i fredags bar det av till L-town med Sara & Carro. Det blev en del små inköp. Jag köpte: grå benvärmare, ett grått linne, en svart tröja, as snygga täckbyxor från Warp, en jacka till Simon, hundbädd till Alice, hundleksak, svarta bajspåsar med döskallar på. Det blev inte så värst mycket till mej själv, men det e alltid kul att shoppa iaf. Simon blev jätte glad över jackan och den passade perfekt. Han blev jätte snygg min älskling!

Sen då jag kom hem la jag mej och vilade lite. Sen var det dags att fixa sig och ge sej av till Carro´s lägenhet. Det var jätte mysigt, vi dukade på hennes vardagsrums golv och tände vaniljljus. Sen åt vi bakad potatis med laxröra. MUMS! Sara och Moa blev fullast. Men Moa var nog ägget denna kväll. Vi drog vidare till Simon & Tommy för att festa loss. Andreas från jobbet hakade oxå på. Så det var trevligt!

Igår så var det mest mys hemma. Vi pratade lite och sen åkte jag hem till mamma och pappa för att fira mammas födelsedag. Hon blev jätte glad över sin present som var en ljuvligt doftande dusch creme och en lotion. Vi åt gott och myste på. Sen åkte jag hem till Simon och vi såg film och mös på en massa. Sen somnade jag som en stock.

Jack är sjuk igen. Hn har blivit loj då han har slutat med cortisonet och han har gett sig på Alice två ggr. Det är helt enkelt nåt som inte stämmer helt enkelt. Vi ska in nästa vecka och göra en till biopsi. Vi har bestämt oss för att om det har blivit bättre så ger vi ett försök med cortison en gång till. Men är det inga förändringar så får han tyvärr somna in. Det värker i mitt hjärta. Ett liv utan Jack. Jag vet inte hur jag ska klara det. Han är mitt allt. Det känns jätte tungt just nu och det är spänt. Jag försöker att tänka på annat. Men jag vet att det är över, jag bara vet det. Jag älskar honom så oerhört mycket. Han har gett mej så mycket glädje. Mer glädje än vad någon annan nånsin gett mig. Han är min guldklimp. Mitt älskade lilla hjärta.

Min älskade lilla gris...Det här kortet togs då vi hade haft Alice i två veckor.

image146

Endast ett inlägg idag

Idag blir det bara ett inlägg. Är helt slut! Men snart får jag gå hem från jobbet och då är jag ledig i två dagar! Två underbara dagar! I morgon bär det av mot Luleå tillsammans med Sara & Carro. Ska bli riktigt nice. Ska upp tidigt i morgon, betala räkningarna och diverse saker, så jag vet vad jag kan shoppa loss på hehe. Sen i morgon kväll blir det FEST. Mys och mat hos Carro. Sen bär det vidare mot mej och Simon för att festa vidare med grabbarna, jag och Moe. Ska bli kul kul=) Ska inköpa TWISTER i morgon, så jäkla kul det är! 
 Måste städa i morgon oxå, om jag nu hinner! Har en hel del på schemat som sagt.

Ska köpa en hunbäd åt Alice, en massadoftljus och något snyggt att ha på mej oxå då förstås. Sen blir det att beställa en sele åt Alice. Så att jag kan träna henne och få henne tävlingsklar till sommaren. Nu ska det li åkaav för mej och Alice.

Idag har vi haft snöstorm, något som Jack visade mindre förtjusning i. Jack gillar inte vintern, han vill ha sommar och sol. Han älskar att sola och bada! Själv e jag förtjust i de flesta årstiderna. E det vinter längatr man efter värme är det sommar längtar man efter hösten. man e aldrig rktigt nöjd. men jag trivs med det mesta. Just nu längtar jag efter våran. Då det börjar tina upp och då man får se asfalten komma fram. Solen skiner och istapparna droppar. Det är mysigt. Ge sig ut i skogen och grilla med hundarna. Men mest ser jag fram emot sommaren, då kommer jag vara solbrun och smal som bara den hehe. Sen kommer jag förhoppningsvis vara blondin oxå.  I´m going to loook good. Jag och Jack, snygga som bara den.

Snart är det dags att packa ihop nu, det ska bli skönt att få komma hem. Se vad simon har åstakommit med lägenheten undertiden jag har varit och arbetat för att vi ska ha mat på bordet. Blir att lägga sig tidigt för att sen vakna upp pigg och snygg. I morgon blir det klädstil á la Baggy. Chiiill som Sreg hade sagt.

Ha det bra gott folk! Nu ska jag besöka hemliga huset och ringa några samtal till innan jag beger mej hemmåt i snön!

Dagens fråga

Tog Heat Ledger livet av sig eller var den en olyckshändelse?


Dagens

Hittar en massa kul på S-reg´s blogg. Snor lite:)

DAGENS KLÄDSEL:
svart
DAGENS SMINK: inget
DAGENS FRISYR:  hyfsat äckligt, otvättat
DAGENS LÅT: Say you, say me...
DAGENS PLANER: ta mig hem i kylan
DAGENS SAKNAD: GLASS
DAGENS DUMMASTE: att inte tvätta håret
DAGENS MISSLYCKANDE: att jag e schemalagd i morgon
DAGENS GODA GÄRNING: diska åt Simon
DAGENS DROG: snus
DAGENS KÖP: Jag e ju pank så det blev inget
DAGENS GODIS: en salt bumling
DAGENS HUMÖR: helt värdelöst, mensvärk och ont som fan i ÖGAT! Carro!
DAGENS ORD/MENING: "hämnden är ljuv"

Heath Ledger

WHY!?

28 år gammal, sjukt bra skådis

Första gången jag såg honom var i "10 orsaker att hata dig"

*suck*
En kille vi sent kommer glömma
Vila i frid... eller vad man nu ska säga..


image145

Tävling

image1091

http://prinsipesans.blogg.se/1200912684_tvlingen.html?cache=A7875A5BE8B52F45BC46B1BC6A8D28DE

www.kyssjohanna.se

LÖNEN!

Yes! Nu har lönen kommit. 3000:- mer än vad jag trodde att jag skulle få. Klirr klirr! Fasen så nöjd jag är nu. Kanske man har råd att leva denna månad iaf! Jack ska genomgå biopsin nu oxå. Så nu e det lite nervöst. Ska ringa och boka tid i morgon.
På fredag ska jag, Moa, Carro och Sara äta lite middag i Carros lägenhet. Bakad potatis med skagen blir det att jag bjur dom på. *mums* Fredagar blir min ätardag. Dock får jag bara äta EN onyttig sak. Men det duger gott och väl. En bakad potatis med skagen blir det som sagt. Mysigt. Kanske jag köper en liiten flaksa med vin att dricka till?
En sån där liten som räcker till två glas. Får se. Kanske bara kör på mineralvatten ändå.. Who knows? Vi ska även åka på storheden på fredag och köpa lite grejjor. Och jag ska köpa mej ett Twister! Grymt skojj. Kommer att anv. det på fredag hehe. Simons kompis Tommy var sugen på fest i heljen. Kanske man ska festa loss lite sen på fredag kväll trots allt. Dock ta det lugnt, vill inte ha en favorit i repris från förra heljen. Men vi får se, vi får se... Gud så sugen jag är på det vi ska äta i heljen... 
Detta står på menyn


Bakad potatis
Gravad lax
Rödlök
Dill
Majonäs
Cremefraiche
Rom
Citron


image144

MENSVÄRK!!!

Har en fy helvetes mensvärk! Jävla skit! Lätt att jag ska käka minipiller igen så jag slipper den här jävla skiten. Sitta och jobba och må skit NEJ TACK! Helvetes satans mensjävel!

Jag Carro och Moa ska åka runt världen och Sverige och bada på äventyrsbad.. Men INTE Sara!

100 saker om mig

JAG

1. Tre namn du lyssnar till: Lisa, älskling, Laijsa
2. Någonting jag tycker om med mig själv : Jag e inte långsint
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv : Att jag har beslutsångest
4. Detta är jag rädd för : Döden, att förlora dom jag älskar och bryr mej om
5. Tre saker jag vill ha varje dag : Pengar, bättre jobb & hus
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: säga upp mej, trolla, spela munspel
7. Detta tycker jag om att göra: Shoppa, äta gott & umgås
8. Detta vill jag göra just nu: äta den där jävla glassen!
9. Bästa känslan: Att vara älskad & efter en fet shoppingrunda mår man gött
10. Värsta känslan: Vara bakis & att känna sig TOM
11. Egenskaper jag vill att min partner har: Simon är komplett
12. Är du kär just nu: O JA!
13. Jag vill gifta mig: JA
14.  Följande saker jag vill göra innan jag dör: skaffa familj och en stadig ekonomi
15. Min käraste ägodel: Familjen, vännerna, Simon & hundarna.
16. Något jag vill ha i present: jag vill faktiskt oxå ha en bärbar dator
17. Detta har jag på mig just nu: Simons mjukisar, linne, WPS hoodie.
18. Favoritkläder: inga
19. Favoritdjur: Hund
20. Följade musikstilar tilltalar mig mest: Det mesta faktiskt
21. Favoritlåt just nu: Oj, dont know
22. Roligaste/tråkigaste ämnen i skolan: Ma & Nk
23. Stjärntecken: Fisk
24. En bok jag älskar: Änglar av Marian Keyes
25. En film jag älskar: 300, Den där Mary, Dirt Dancing...
26. Tv-program jag gillar: Gossip girl, 2 1/2 Men, Desperate Housewives, Dexter, Sex and the City
27.  Favorit doft: VANILJ what else? Parfymdoft: Donna Karan
28. Detta äter jag gärna: GLASS
29.  Dricker helst: Vatten, juice & vin.. Okej.. Likör 43 med lite mjölk oxå MUMS
30. Favoritgodis: Salt och surt
31. Hit vill jag gärna åka på semester : Italien, Prag, USA & Tjeckien
32. Färg på mina ögon: Grå-blå-gröna
33. Min längd: 1,67cm.
34. Jag tror på: lite
35. Mitt motto: Lev livet och ta hand om dina nära
36. Person jag beundrar: Mormor
37. Såhär bor jag: Hemma i lägenheten med sambo & vilddjur
38. Antal döda krukväxter i hemmet: Inga 
39. Det här tänder mig: Simon
40. Detta gör mig avtänd: Sockar på i sängen, INGEN HIT!
41. favoritfärg: Svart
42. Favoritcitat: "Futurum nobis est "
43. En hemlighet jag vet: En hel del
44. Bästa present jag fått: Oj det mesta e fint:)
45. Senaste köpta skiva: Haha DET var länge sen!
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Läpparna
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Det mesta
48. Udda förmåga/egenskap: Ehrm... what?
49. Om jag var ett djur skulle jag vara: En orm
50. Vad lyssnar du på just nu: en jävla FAX! i övrigt blandat.
51.Vad har du gjort/ska du göra idag: Varit nyttig, ute med jyckarna ska fortsätta jobba tills 21:00.
52. Var är dina föräldrar födda: Boden I think
53. Vad är det senaste du installerade på datan: "Vad blir det för mat?"
54. Vilken är din favoritresturang: Lyxigt ska det va! Men annars duger Panelen bra.
55. När badade du i en pool senast: Då vi var på Piteå Havsbad, för länge sen!
56. Har du varit med i någon skolpjäs: Ja, fast bakom scenen som sminkös
57.Hur många barn vill du ha: 2 stycken helst
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om: Men sånt där som Håkan Hellström sjunger
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet: Yes, V som vanligt.
60. Vad har du för tv-kanaler: Jag har några stycken ja...
61. Har du åkt moped någon gång: Joo, brorsans och kraschade
62. Har du busringt nångång: Hihi yes
63. Har du fått felparkeringsböter: Nope
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump? NEVER!!
65. Vilken är den plats längst bort du besökt:
Grekland
66. Har du en egen trädgård: Nej
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier: Ed, Edd & Eddie
68. Kan du alla orden i nationalsången? Tror det
69.  Badkar eller duschkabin? Badkar
70. Vilken är den bästa film du sett denna månaden? I am Legend
71. Favoritpizza? Tigris Kebab, annars hemmagjord e bäst!
72. Chips eller popcorn? Chirre
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? HAHAH SAY WHAAT!?! <---Sreg
75. Har du varit med i någon skönhetstävling? Nej inte det
76. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin...Äpple, den var svår!
77.Vem är den senaste du åt ute med, vad åt ni? Erica, burger
78. Favoritchoklad? Geisha
79. När röstade du senast ? Sista gången det var val
80. När åt du en hemodlad tomat sist? I somras,förra året då.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Nja, men medalj, pokaler blir det under 2008
82. Är du bra på matlagning? Yepp, I´m GREAT!
83. Klarar du av att tanka själv? Självklart
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går? Nej
85. Pepsi eller coca cola? Spelar ingen roll, men helst Pepsi
86.  Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? JA
87. Vad var det senaste du handlade? Avokado & Keso
88. Har du kräkts offentligt? Ja tyvärr
89. Vill du helst bli mångmiljadär eller hitta den sanna kärleken? Mångmiljardär, har redan hittat min love!
90.Tror du på kärlek vid första ögonkastet? YES
91. Har du ringt något betalnummer? JA
92. Kan man vara vän med sitt ex? Beror på
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Pappa
94. Hade du mycket hår som bebis ? En hel del
95. Vad har du meddelande på din telefon/mobilsvar? Min egen röst som låter döende
96. Vad har du i din väska? Mobil, plånbok, kvitton, nagelfil, läppglans, mobilladdare,hårnålar, hårsnodd, handkräm, penna, sockar... en hel del.
97. Någon favoritsak du gör innan du går o lägger dig? Ser en film
98. Vad är du tacksam för idag? Simon & hundarna, vännerna
99. Var hittade du den här listan? Hos S-reg
100. Tre personer jag vill ska fylla i den här grejjen : Den som ORKAR

Underbart!

SOLEN skiner och det är -1 C ute. Jag har längtat efter att få se den underbara solen! Jag har varit ute i 45 minuter med jyckarna före frukost. Ljuvligt väder ute. Hade kunnat gå hur långt som helst, men Jack och Alice ansåg att det var dags att vända hemmåt för att käka lite frulle. Då vi väl kom hem blev det avokado och keso till frukost för min del, jyckarna åt som vanligt sina hårda knortar.

Jag är på gott humör och jag har hunnit laga mat och tagit hand om mina vilddjur. Nu ska jag bara ta det lugnt innan jobbet, se lite film och mysa på. Klockan är 12:35 så jag har en timma på mej.
Bloggar mer ikväll om det händer något intressant eller liknande.
Jag har slut snus, inga cigg! Måste få nikotin, men HUR?
Nu ska jag se "Vad blir det för mat?" och hoppas på att Jack bestämmer sej för att skita i tid, INNAN jag ska på jobbet. Annars får han hålla sig tills dess att simon kommer hem.

Ha en underbar dag mina vänner, för det tänker jag ha!

 

Snart slutar jag...

Lovely!! Underbart att få komma hem! Ska ut med jycken på en långis hade jag tänkt. Kilona ska fortsätta att rasa. Men jag gnäller fortfarande efter glassen *suck*

Att jobba idag har varit skojj. Jag vet inte varför men jag har en massa energi. Ska höra med Erica om hon ska me ut, men jag tvivlar på det. Hon har lagt sin erengi på städning idag:( 

Jag e så sugen på att träna WP! Så nu ska Alice få sig en liten sele i cammo. Så söt hon kommer att bli. Jag älskar WP, det e så jäkla kul. Blev ingen träning i lördags och jag saknar det redan. Längtar efter att få sätta igång och att våran vagn ska bli klar. Få se om Simon, Tommy o Henke tar tag i det i heljen. Om dom gör det ska jag bjussa dom på en redigt god middag, två rätter kanske dom kan få. Och några öl på det:) Då blir dom nog glada, jag får köra med mutor :)


image143

Måndag

Klev upp vid tio. Älsklingen hade gett mej en väckning från swedbank. Först blev jag svinarg på Swedbank och undra vad fasen dom höll på med innan jag hörde Simon skratta i köket. Bra drag älskling.
Jag klev upp och hundarna fick sig en promenad före frukost. Jisses vad arg jag var på jack idag. Han hade GIGANTISKA vaxproppar och lyssnade inte alls. Det var länge sen han var på det humöret. Men men efter ett tag fick jag bukt på honom och kunde glatt knata hemmåt. Väl hemma så blev det som vanligt gröt. Käkade min gröt med förakt.  Efter det var det badet, platta håret, smörja in sej med brun utan sol lotion. Laga mat.. Jobba.

NU e jag på jobbet=)

GE MEJ GLASS

Fuck! Jag e så sugen! Ge mej GLASS! Jag måste ha Glass. Jag har suktat efter glass nu sedan min diet började. Jag skiter i god mat, kan leva på gröt! Bara jag får min underbara glass. Jag åste ha glass... Mums.. en burk med glass.. Gossip Girl... Kvällen är gjord! Men jag e P A N K! Pank= ingen glass. Jag älskar att köpa ett paket vaniljglass, karamellströssel.. röra om glassen så den blir helt kletig och sen en massa strössel som man geggar runt med så det är över allt i glassen.... *suck*

GLASS MED STRÖSSEL, EN MASSA JÄÄVLA STRÖSSEL!!
image142

Idag är det söndag

Känns jäkligt kul att gå till jobbet nu iaf. Jag stor trivs:) Våran fyrklöver is rock n roll. Men nu kan inte Lisa joina oss. Men men... kul har vi iaf.

I fredags blev det spårat. Sjukt kul hade vi! Vi har alltid kul, jag Sara & Carro. Simon var ju oxå med på ett hörn och det var så jäkla kul att han kunde vara med och festa med mej och mina tjejkompisar. I just love him. Kan inte berätta mycket om kvällen eftersom att det mesta är SVART. Men jag vet att jag hade kul som fasen. Än en gång blev jag för full och fick äta baklänges. Som vanligt slutade det med "riiing ambulaaans" "jag måste in akuuuuut".. stackars Simon, men han fick sej ett gott skratt iaf. och det bjuder jag på.

Lördagen spenderades till stor del i forsterställning för att senare bada bort spya och bädda rent i sängen. Jag vaknade med blött hår... SKUMT... tittar på kudden, en fin liten spya som jag legat och myst på under natten. BADA.
Sen åkte vi till mamma o pappa o käkade 3 rätters middag. Jätte mysigt och det var sååå gott. Har med mej en matlåta idag. Mums filli babba.

Idag är det som sagt söndag. Det känns bra nu. Jag är nöjd över livet och jag trivs så enormt bra just nu. Visst finns det tråkigheter, men jag har lagt det bakom mej. Jag känner att det inte finns så mkt jag kan göra. Tyvärr.
Det enda jag kan göra är att hoppas att det blir bättre med tiden. Jag har lagt all ilska bakom mej nu och känner att det inte är värt att vara ovän mer. 

Sara och jag pratar om att åka till Piteå Havsbad och bada ett gäng. Det ska bli supernice! Jag vill sååå bada nu. Hade helst gjort det IDAG.

Idag har jag även varit en snabbis med Erica, lilla underbara Erica. Vi har fotat oss med hundarna. INGEN HIT! Jag ser ut som ett fetto på alla bilder. Ska ta om efter jobbet ikväll. Men Erica blev jätte fin iaf.
Jag som var skitnöjd över att ha tappat 5 kg på 3 veckor! Va fan!

Ladies night

Ikväll e det ferre! Det ska drickas vin i mängder och rökas X antal cigaretter. Blir säkert att snacka en hel del ovesäntligt skit oxå. Men innan flickorna kommer hit så ska jag till ma & pa för att käka lite gomiddag:) Ska bli lika trevligt som alltid. Jag tycker om att vara hos mamma och pappa. Dricka nåt glas vin... äta en riktigt nice middag:) 

Jag måste städa idag. Hundarna lever djävul och dammtusarna dansar med. Blä! Jag vill inte städa. Jag fattar inte en sak, förr älskade jag att städa, städade ofta. Men nu, jag minns inte när jag städade sist? Äckligt.
På tal om äckligt så ska jag nog ta och käka lite frulle innan jag börjar gå an med skitgörat. En frukost bestående av en äcklig, kladdig.. G R Ö T.

Sara & Carro: ikväll ska vi ha kul, lika kul som sist! Puss!
image140

Lite kul läsning om stjärntecken

Vattumannen (21/1-18/2)
Du är uppfinningsrik och du lutar åt progressivitet. Du ljuger mycket och ofta. Du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du är korkad. Alla tycker att du är ett jävla svin.
  
 Fiskarna (19/2-20/3)

Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är skithuvud. Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd. Det enda du gör är folk du möter förbannade. Du är snarstucken. 


 Väduren (21/3-20/4)
Du har livlig fantasi och tror ofta du är förföljd av Säpo eller PRO. Du har lite inflytande på dina vänner och folk avskyr dig för att du skryter med den lilla makt du har. Du saknar självförtroende och du är en allmän nolla. 


 Oxen (21/4-21/5)
Du är praktisk och ihärdig. Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan. De flesta tycker att du är envis och tjurskallig. Du är bara en jävla kommunist. 


 Tvillingarna (22/5-21/6)
Du är intelligent och snabbtänkt. Folk gillar dig eftersom du är bisexuell. Du tenderar att vänta dig för mycket tillbaka i förhållande till vad du ger. Det innebär att du är en snål jävel. Tvillingar är ökända för incest. 


 Kräftan (22/6-22/7)
Du är sympatisk och förstående när det gäller andras problem, vilket gör dig till en lättlurad sate. Du skjuter alltid upp saker. Det är därför du alltid kommer att gå på A-kassa och tära på samhället. Alla som sitter i fängelse är kräftor. 


 Lejonet (23/7-23/8)
Du ser dig själv som en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flesta lejon är bråkmakare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Din arrogans är direkt vedervärdig. Lejon är tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani än sex. 


 Jungfrun (24/8-22/9)
Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedantiska attityd gör dina vänner och arbetskamrater fysiskt sjuka. Du är kall och okänslig och somnar ofta när du knullar. Jungfrur blir bra bussförare och hallickar. 


 Vågen (23/9-23/10)
Du är den artistiska typen och har svårt att hantera verkligheten. Är du man är du högst sannolikt bög. Dina chanser till anställning och bra lön är lika med noll. De flesta kvinnliga vågar är horor. Alla vågar dör av könssjukdomar. 


 Skorpionen (24/10-22/11)
Du är värst av dem alla. Du är slipad i affärer och helt opålitlig. Du kommer att klättra till toppen av karriärstegen på grund av din totala brist på etik och moral. Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördade. 


 Skytten (23/11-21/12)
Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en vårdlös tendens att blint lita till turen eftersom du är fullkomligt talanglös. Majoriteten av skyttar är fyllon. Du är en värdelös skit. 


 Stenbocken (22/12-20/1)
Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är kort sagt en feg fjolla. Ingen stenbock har någonsin betytt något. Du borde ta livet av dig.


I just love this day

Den här dagen blir bara bättre och bättre. I feel good!
Den kan inte bli bättre än såhär nu. Jag älskar att komma till insikt. Jag älskar att folk försöker göra sig speciella.  Me likie!  PUSS

Livet leker!

På fredag ska jag rida Evert, nice. Ska plåga honom i ridhuset lite, Nä skämt å sido. Vi ska jobba på böjda spår hade jag tänkt mig. Jobba med fomen oxå. Ska bli rriktigt kul. Sen är det styrelsemöte. Kvällen kommer enbart handla om WP.

Jag måste säga att jag är tacksam. Jag är tacksam för att jag fick veta i god tid. Jag är tacksam över mina vänner som stöttar mig och som finns här för mej. Jag är tacksam för min familj och min sambo som alltid finns i min närhet. Jag är även tacksam över att vissa visar stor respekt och mogenhet. Förståelse. Även om vi inte pratar just nu så vet hon att jag inte är arg. Smart tjej den där S-reg.  I just love you guys!

Morgondagens horoskop

Tur
Din tur är tämligen god idag och att spela litet kan faktiskt ge en hacka. Om du spelar på lotterier är det höga nummer som gäller.
Hälsa
Ibland glömmer du din egen hälsa och då slarvar du gärna med mat och motion.
Ekonomi
Det kommer inte att hända något speciellt idag som rör din ekonomi. Stora ekonomiska beslut är lämpligt att skjuta på framtiden.
Arbete
Medan många idag går på sparlåga försöker du få lika mycket gjort som vanligt. Detta kommer du att ha nytta av längre fram.
Kärlek
Glöm inte dina egna önskningar och behov - varför slösa din välvilja på en person som inte ger dig något i retur.
Relationer
Hemmet är mycket i fokus just nu. Du mår som bäst när du kan ägna dig åt dina närmaste.

Snart bär det av

Snart bär det av till jobbet med Sara & Carro i röd lilla "lisa".
Jag är redan hungrig, den som säger att gröt mättar länge, den ljuger. FETT!

Jag ser fram emot att jobba idag. Det känns skönt. Men jag måste få mer rutin på livet nu! Jag sover fasen till elva eller tolv på förmiddagen. Mitt mål att börja med är nio. Att komma upp klockan åtta skulle ju vara det optimala. Har kört lite brun utan sol idag så det blir osminkad slusk på jobbet idag. Simons träningsbyxor som på mig blir a ´lá B A G G Y. What ever, it feels good.  

Många som undrar över lösenordet.... Det är för att jag vill välja dom som ska läsa min blogg. Jag vill kunna skriva vad jag vill, ventilera ordentligt.

Nä nu ska jag packa ner lite saker att ha med på jobbet. Blir nog en varma koppen "blåbär & hallon" när jag kommer till jobbet, för att inte hinna hungra ihjäl. Till middag har jag med mej lax och bulgur. MUMS. Jag e inte less än, hoppas det håller i sig. Ska nog slänga på lite vitlökssmör oxå så det inte blir så torrt. Hmmm... onyttigt, nja... jag äter under 800 kcal/ dag och rör på mig som en apa. Jag förtjänar det ;)


image137


Dagens

Dagens humör: tipp topp 
Dagens borde: städa
Dagens frisyr: halvtaskigt halvplattat men tvättat
Dagens klädsel: dressed in blach, what else?
Dagens planer: hem och städa
Dagens materiella vill ha: en husa
Dagens längtan: Sängen... Sömn.
Dagens fundering: vänskap
Dagens beroende: snus
Dagens tråkigaste: ingen har tid att hitta på någe
Dagens personer: Sara Carro & Lisa
Dagens irritation: Sillenpillen
Dagens låt: Mad World


Längtan...

Läste som vanligt BITTERFITTANS blogg och kom att tänka på resan till Sthlm. Fan så underbart! Jag behöver verkligen det just nu. Shopping med mamma och pappa, mysa på med bror och hans familj. Ska nog ta med mej träningskläderna oxå och ta mysiga morgonpromenader i våran huvudstad. Dock väljer jag nog att ha pappa eller bror med mej, för man vet aldrig vem som kan lura i buskarna. Så härligt det ska bli! Äta god mat, dricka lite vin. Gå efter stockholms gator och shoppa loss på morsans pengar. Mamma är väldigt bra på det sättet, på många andra sätt oxå givetvis, men jag gillar hennes shopping. Mamma älskar nämligen att shoppa åt mej, jag tror hon älskar det mer än att shoppa åt sig själv. Kanske kan jag tigga extra mycket som en tidig födelsedagspresent? Jag vet redan vad jag vill ha då jag fyller år. EN färgning av håret. Jag vill göra något nytt, något drastiskt så jag tänkte faktiskt bli en dum blondin igen. det var länge sen jag var blond. Kanske skulle man kolla om man kan färga håret dåman är i hufudstaaaaaden? ( uttalas snobbigt och utdraget )

Jag måste sola iaf. Eller så kanske jag köper mej en tub brun utan sol. Jag hatar att vara blek och nu då kilona rasar skulle det sitta fin fint att vara lite snyggt brun oxå.  Att vara nyttig går bra. Jag är väldigt utseendefixerad, det vet jag. Men jag gillar det. Jag gillar att vara fräch och att se bra ut. Okej, så självgod e jag inet att jag anser mej vara snygg, men jag är väl vad man kallar medelmåtta iaf ;)

Som ni märker är självförtroendet på topp idag. Jag har kommit till insikt att jag inte ska ödsla energi på sånt som inte kommer att lösas. Ska lägga ner energi på promenader istället.  Ska höra om slöisen Erica ska med på en riktigt jävla lååååång runda ikväll efter det att jag slutat jobbet. Jag känner mej pigg och alert, nu ska kilona fortsätta att RASA!!

MOAHAHAHAHA DIIIEEEE FAAAAT, DIE!!!

En riktigt snygg blondin. En av mina stora favoriter.
image135

Mitt livstal

Analys:
februari 24
2 = 2 2 + 4 = 6
1985
1 + 9 + 8 + 5 = 23 = 2 + 3 = 5
Slutresultat
2 + 6 + 5 = 13 = 1 + 3 = 4
Livsväg 4, den principfasta:
De personer men livstalet 4 är i allmänhet praktiska och målinriktade. Deras behov av trygghet är stort och måste vara tillgodosett för att de skall känna sig bekväma med förändringar. Som beslutsfattare är de med livstal 4 ofta mycket långsamma och måste ha alla fakta på bordet innan de kan bestämma sig.

Du som är en fyra ser nog mycket realistiskt på det mesta. Du är van vid att få anstränga dig för att nå dit du vill och räds inte hårt arbete. Om det är någon som är principfast och har stor självdisciplin så är det du. Personer omkring dig uppskattar dig som vän då du är mycket pålitlig och ärlig. Tyvärr kan du många gånger få svårt att hinna med att umgås med vännerna, du är ju en person som ständigt är i farten.

Många kan tycka att du är lite trångsynt eftersom du är så bestämd i dina åsikter, och du kan till och med uppfattas som tråkig. Det är möjligt att det är barndomen som gjort dig rädd för snabba förändringar. Att se saker ur andra människors perspektiv kan vara nyttigt för dig.

What goes around....

Comes around...

Justin Timberlake, mkt passande en kväll som denna. Sitter och funderar över livet...

Don't wanna think about it
Don't wanna talk about it
I'm just so sick about it
I can't believe it's ending this way
Just so confused about it
Feeling the blues about it
I just can't do without ya
Tell me is this fair

Jag har vunnit

Yeees! Simon ringde mig på jobbet och berättade att jag fått epost från Cosmo. Jag vann ett hudvårdskitt från LdB.
Har ingen erfarenhet av deras produkter, men det är ju alltid kul att vinna nåt :) Jag vinner S Ä L L A N saker så jag blev helt överlycklig då Simon ringde. Så jag får se vad det är som kommer hem i brevlådan. Ska bli kul att läsa insändaren oxå. Tror att det var det att om man skrev en insändare som kom med i tidningen så vann man då detta fina lilla hudvårdskitt.  Jag har alltid diggat Cosmo, och nu diggar jag dom starkt hehe.

Go Cosmo!

image132

Jobb jobb jobb

Jobbar idag. Inge vidare. Ont i ryggen och ont i halsen, GRATTIS på mej! Skit kul att bli sjuk, NEEE.
Igår var det en heldag med jyckar av olika de slag. WPträning, sen hem och träna WP med Jack. Men Jack har sagt upp sig, han vill gå i pension redan nu vid snart 4 års ålder. Det blir Alice som får axla manteln som WPjycke. En sele ska beställas i cammo. Hon kommer att bli så fin min lilla kicka! Alice är sjuk igen, nu ska halsmandlarna bort! Fort som fan.

Kommer det alltid att vara såhär?

JA...Kommer det alltid att vara såhär? Hela min skoltid har jag blivit mindre omtyckt av alla lärare jag haft i princip... Nu då man är ute på arbetsmarknaden är man föraktad av sina chefer.. Kommer det alltid att vara såhär?

Kanske borde jag lära mig att vara tyst. Men jag tänker inte det. Jag är såhär. Jag står upp för vad jag tycker och jag står upp för den jag är. Skulle aldrig kunna leva med mej själv om jag inte var den jag är. Jag vet att jag just nu är nere i en svacka, det som håller mej uppe är mina vänner, familj och sambo. WP:n är en räddning från vardagen, lördagarna är höjdpunkten på veckan då jag är LEDIG och får göra något som jag tycker om.

Ska bli skönt att vara ledig 2 dagar nu... Jag är helt slut just nu. Att gå till jobbet är såå tungt, att vara här är jobbigt. Jag trivs inte längre. Jag önskar så att jag kunde trivas och jag försöker att trivas. Men senaste dagarna har varit för mycket för mig. Jag vet att jag är stark, men jag kan inte vara en klippa i alla lägen. Det finns en viss del som människor kan ta och jag har nått min gräns nu. Min kropp säger till mej att den är trött och mitt huvud säger åt mig att ta mej här ifrån. Men jag kan inte... Det handlar om pengar. Hela livet kommer att baseras på pengar, en inkomst. Det är inget som jag bara kan släppa. Känns kasst att vara fast här.
 

JÄVLA FÖRBANNADE lihihbkufjhvyufr

Nu e jag så sjukt förbannad och ledsen och kränkt så det finns fan inte.
Att bli behandlad på det här sättet är fan inte normalt.

UPPDATERING:

*ASG*

Just nu hände något som var så sjukt jävla roligt så jag kissar fan på mej...


image131

Chillar på jobbet

Jag sitter just nu och chillar på jobbet... Snacka om seg dag idag. Jag vill mest bara hem och mysa med min asmbo som jag i princip inte har träffat på 2 dygn.. eller jo träffat, men inte umgåtts.
Huvudvärken e ett faktum just nu. Men en Ipren ska väl göra susen?

Jag har gått och blivit en WP-freak. Jag sitter och funderar över träningarna, gör planeringar, fixar med prov, snackar om tävlingar och DRÖMMER om tävlingar. Förra drömmen var att jag och Jack var dom enda som kunde slå gänget från SWBA. Allt hängde på oss. Jag blev framropad "on deck".... spänningen steg... Jag vaknade! Fuck! Jag ville veta vad som hände. Drömmen innan det var att jag och Jack tävlade och att en massa folk fuskade utan att dommaren såg något... Face it! Jag är ett WP-freak! 

Efter jobbet ska jag hem till erica en sväng och hänga. Måste förbi hem först och inta ett stycke macka med något på. Är hungrig, mår illa... Är trött. 

Jag är så glad över de vänner jag har på jobbet, Carro, Sara, Lisa... Ni förgyller hela min dag! Utan er är jag förlorad på sillen pillen...

Ha det bra gott folk, om jag säger att jag ljuger ibland, är jag ärlig då?

I´m back

Nu har jag varit ledig från bloggande ett tag, men jag ska ändra på det och sörsöka blogga lite mer nu.
Nu är det år 2008- hoppas att det blir bättre än förra året, för det var riktigt kasst ändå.
Jag ser fram emot det nya året och det känns som att jag fått en bra start. Nyårslöftet håller jag och jag är duktig!
WP:n har dragitigång ordentligt och det är jätte kul att träna nu! Jack verkar pigg och glad nu och är superduktig, inte ett enda utfall eller morr mot en annan hund nu efter det att han blivit kastrerad och vi arbetar på nu igen med friska tag, en mjukstart har vi tagit. Inom WP:n började vi från skratch igår och Jack var hyfsat duktig. På morgonen i lördags var vi 5 st och tränade. Vi börjar få in folk från Luleå nu och det känns kanonbra.
Älskar min nya WP-tröja. Den är så mjuk och skön. Bra att ha på sej så man kan göra lite reklam för oss oxå.

Sitter på jobbet just nu och min rygg lever fan med mej. Kanske är ryggen trött eftersom att jag har börjat vara ute och gå så mycket, jag vet inte... Ont gör det iaf. Blir att knapra Ipren idag. Sen ikväll ska jag ut med Jack, vi får sällskap av Leslie och Erica. Jag ska träna som fan nu, och jag ska bli snygg och smal.

I´m going to look gooooood!

Snacka om att Carmen är snygg som få!


RSS 2.0