Ny dator

Hihi älsklingen har köpt mig en ny dator att ha i skolan:) En sån där liten pluttig dator.
Det e lite svårt att skriva nu då man inte är så van vid litet tangentbord=) Men det funkar.

Idag har vi bara tagit det lugnt och sitter just nu och spelar lite spel.

I morgon påbörjar jag mina fältstudier.


Shopping med Marie

Wiho! Nu har jag och Marie shoppat loss nå djäääävulst! Jag köpte bh, trosa, clinique, t-shirt åt älskling, klänning, leggins och strumpbyxor. Fick även en lite present då jag handlade så mkt från Clinique:) Ett fult läppstift, en mascara, dagkräm, återfuktande, tvål. Men Marie fick en del av det eftersom att jag redan köpte en del av det.

Mitt badrumsskåp



Bh & trosa



Leggins och tunika/klänning (?)



Lite dåliga bilder eftersom jag tagit med en kass mobilkamera. Men det får duga så länge.

Nu ska jag chilla lite innan jag ska göra mej iordning för lite party party!
Jag och Marie har handlat en massa gott till ikväll, 4 olika sorters vin, vitt och rött, en skumpa och sen en massa plockmat! Till efterrätt blir det panacotta med hallon:) mumsit!

Jack och älsklingen har varit ute i skogen och på en långpromenad. Så jag har fått en lugn dag.
I morgon har jag träning med Troja och sen styrelsemöte.
MEN i morgonkväll så blir det mys med älsklingen och jycken. En lång mysig promenad i skogen och sen lite film och mysigt=)

Fan va livet är bra ibland..
Men jag saknar dig Titti! Vi måste ses!



Snart fredag

Ska snart börja plugga IGEN.. men tänkte chilla ett tag, låta böckerna vila lite ;)

I morgon är det fredag och ja då händer det grejjer kan jag säga! Jag och Marie ska åka på stan och shoppa kläder, jag ska köpa en hel del saker från Clinique: facial soap, Clarifying Lotion 2, all about eyes, dagkräm och nattkräm :) Sen ska vi på Kvantum och handla lite grejjer så vi kan göra lite plockmat och sen självklart bollis! Köpa sig lite vin och skumpa. Tror verkligen att det kommer att bli en rolig kväll! Jag ser fram emot det. Sen så måste jag locka mitt jävla hår och jag vette fan hur jag ska lyckas med det, det brukar vara svårlockat... hmm.
Känns verkligen bra att ha dom här tjejerna i min studiegrupp. JAG TRIVS!

Sen på lördag e det styrelsemöte med AWP. Och det e så mycket vi ska prata om. Dagordningen är inte kort om jag säger så. Måste fan komma ihåg att skriva ut den i morgon hos mamma o pappa. Ska maila över den direkt!

Ska försöka lägga in mina bilder från telefonen oxå nu)=) Kanske slänger upp en bild eller två på en stund.

Nu ska jag glutta lite TV och sen blir det att gräva ner näsan i böckerna igen. Hujja.


nu har vi gått husesyn

Och huset såg fördjävligt ut rent sagt. Snygg tanke, men det var värsta fuskbygget. BIG NONO!
Men sen åkte vi vidare och tittade på nästá hus... blev kära och sen besvikna. Fuktskada. Förbannade fuktskada! Jag hade köpt det direkt om det inte varit fuktskadat i källaren! ååååååå så irriterande. Både jag och älskling var helt lyriska och sen försvann leendet fråpn läpparna. Men vi får kika vidare... ska och kolla på fler hus=)
Lite tråkigt bara att båda föll för ett hus jätte mycket och sen så sket det sej direkt. För det priset får man inte sålt ett hus med fuktskada, men dom vägrar gå ner i pris. Så nä.

Nu ska jag käka sushi och sen AWPträning!

Nu ska vi åka

HOHO! Nu åker vi och kikar.
Det blir nå jävulst spännande det här!

urk

Hihi! Om två timmar åker vi för att titta på vårat KANSKE framtida hus! Det är hur spännande som helst ju!
Jag ska ta mig en dusch nu, fixa håret, göra en ansiktsmask och snygga till mig lite. Måste även ta och föra över lite bilder från telefonen till datorn. Så att ni alla kan se hur snygg jag är! HAHA nä jag skämta, det e mest bilder på jycken=) Fast nån ensataka bild på mitt nylle oxå.

Oh jag börjar bli lite nervös. Allt går så bra nu! Ska det här med huset skita sig bara för det nu då?

HÅLL TUMMARNA NU!


Onsdag

Sådär ja, då har jag iaf tagit ut 5 citat till musiken i morgon. Ska skriva lite till dom senare. Det är en del att plugga men jag väljer att ta en liten paus nu. Sen måste jag även börja läsa till litteraturseminariet nästa vecka. Blä. Jag känner mej inte alls särskillt taggad måste jag säga. Sitter och kollar på världens sämsta film. Eagle v.s Shark tror jag skiten heter. Ska byta kanal. Glutta lite Cartoon Network:)

Måste ta mej en dusch före visningen av huset oxå, så man e lite fräsch. Har städat på morgonen så det känns som skönt att jag har hunnit med så mycket idag. Känner mej dessutom bättre idag=) Så jag hoppas att jag är på bättringsvägen.

Nu ska jag ta och plugga vidare och sen blir det att käka en gröt till lunch. Har en massa måsten idag och en massa samtal att ringa. Trevligt värre.

Sjukeli sjuk

Ligger och pluggar. Och jag är sjuk. Det är fruktansvärt synd om mej ska ni veta. Jag kan inte träna! *snyft* De e inte alls nå kul att bara ligga hemma. Men i morse var jag iaf duktig och gick en lite längre morgonrunda med Jack. Så det känns skönt att ha fått röra på sig lite. Självklart fick han mer aktivering idag än det men det har älsklingen tagit hand om. Jag har haft sån jäkla tur tycker jag, jag blir så lätt sjuk. Och jag hatar att vara sjuk. Det suger! Fast i morgon blir det mysigt att få ligga hemma i sängen med älskling som e ledig.
Men det blir nog att plugga en hel del oxå. Innan vi ska och kolla på vårat huseli hus. Ja det e inte vårat, ÄN. Vi vet ju inte om vi kommer att tycka om det? Och det kan ju vara en massa fel på det... Men vi får la se vad som händer. Den som lever får se.

På fredag är det inplanerat partaj med min studiegrupp. 3 underbart söta tjejjor ska haka på mej till mamma o pappa. Dom e självklart inte hemma i huset så vi ska äta lite plockmat där och dricka lite vin och skumpa=) Jag tror det kommer att bli jätte trevligt. Marie måste bara komma ihåg att ta med sig Singstar och Buzz! Så vi kan sjunga lite och ha lite frågesport.

Ikväll blir det att glutta lite Idol, läsa lite skolböcker och chilla. Nästa vecka (?) har vi litteraturseminariet from hell! Ser inte fram emot det. Totalt e det att läsa 6 olika böcker och texter. Hipp hipp hurra!

Jag måste komma ihåg att boka in mej på en till körlektion. Här ska det köras bil! brum brum:)


Nä nu känner jag att mitt inlägg blev lite väl flummigt. Men det händer så mycket kul just nu så jag är på bra humör trots att jag e sjuk. Det är så grymt kul att WPn flyter på som den ska och att det händer så mkt positivt på den fronten med. Önskar att jag kunde skriva ut alla planer som vi har, men det tar jag då det är genomfört;)

Nu ska jag glutta TV- och kanske plugga?


bör, men orkar inte

Ja jag skulle behöva plugga idag. Men jag e helt slut så i morgon får jag ta hand om det. Blir en hel pluggardag i morgon. Idag har jag haft feber och varit allmänt hängig. Så det blir att ligga i sängen och bli frisk nu.
I morgon har jag skola, halvdag så de blir skönt. E så less på de långa dagarna som vi haft.

AWP är igång=) Med eget forum. Dock får jag inte till designen som jag vill ha den, men det får duga för nu. Loggan e oxå klar så snart blir det att trycka upp lite snygga kläder, fett nice:P Har även några nya medlemmar på ingång så det ska bli jätte kul nu, när det blir lite mer folk. Styrelsemöte har vi nu på lördag. Och då ska det tas en massa beslut och det ska fixas och donas. Väntar oxå med spänning på att få veta något stort. Så nu håller vi alla tummar som går för att det ska gå vägen. Nya vagnen kommer snart den med. Hojja så bra det här blir=)

På onsdag ska jag och älskling och kika lite på ett hus. Så vi får se hur det blir med det sen;)

Nu ska jag se en film och slappa. Sen blir det att gå ut en kortis med jycken. Det mår han inte dåligt av för han e helt slut efter skogspromenaden.

Adios!


Äntligen...

är jag klar med min skoluppgift! YES! Nå jävulst skönt!

Missade tyvärr mej och Erica på radion idag. Synd som tysan. Men jag ska be Teres att fixa programmet så vi kan slänga upp det på forumet. Nu börjar forumet bli klart. Bara en liiiiiten grej kvar. Men vi använder det iaf.

Ikväll blir det BIO- Flickan som lekte med elden. Jag och älskling sitter och väntar på att mamma o pappa ska komma och hämta upp oss. Och dom lär ju ringa vilken sekund som helst.

*snyft*

Såg nyss Dirty Dancing och kom på att han har dött... Det e sorgligt, fruktansvärt.
Vila i frid Patrick... Fan oxå, tragiskt.

I morgon e vi med i radio och det kommer vi att vara en gång i månaden, kul kul. Lite flummigt program men men, det blir kul haha

YES!

Nu har vi varit på banken. OCH det gick BRA! Det gick över alla förväntningar bra=) Så nu ska vi bara och kika på lite huseli hus. Känns skönt att veta vilka hus man kan titta på, så att man inte sitter och drömmer om ett hus man aldrig kan få. Nu ska jag surra lite med Idahei =)


Jahapp=)


Stämmer väl inte så jävla bra allt, mem men

Pluggeli plugg

Mmm... Ska plugga idag. Tanken var ju att jag skulle till Helen och plugga med henne och Marie. Men älskling blev sen från jobbet och min morgon blev inte som jag planerat. Så nu sitter jag och pluggar hemma istället. Känns inte alls nå bra att sitta här. Jag e på skit kasst humör idag. Jävlit kasst humör.
Så nu ska jag plugga klart den här jävla skiten så jag slipper sitta här hela jävla dagen och natten.

Självklart händer det roliga saker idag med, ska på banken klockan två-jippie!

Nä mitt humör försvann då min morgon inte alls blev enligt planerna. Jag hade verkligen behövt Helen och Marie idag. Men jag orkar inte stressa dit på nån cykel och sen cykla hem vid halv två..

Wihooo

Nu har man kört sin första körlektion! Körskolläraren tyckte att jag var väldigt duktig, "som att åka limousine". Hyfsat bra betyg för att vara den första gången jag kör på körskola. Hon tyckte att körkortet skulle vara i min hand innan årets slut, så det siktar vi på! Nu blir det att nöta lite TEORI! Men ikväll ska jag plugga musiken så den e klar och i morgon göra klart en uppg. men sen såå ska jag nöta nöta nöta... Det känns kanon!
Jag var inte nervös först, men sen då vi skulle köra inne i stan så blev det lite svettit, men inget motorstopp där inte:) Det känns som bra varje gång man har klarat av något som man varit nervös eller rädd för.

Nu ska jag och älsk åka iväg till ma o pa, där ska vi äta lite god fisksoppa. Sen blir det att köpa hem mineralvatten! Fortsätter med PreNet nu och har glömt att dricka idag så jag har lagomt ont i skallen.

Ikväll blir det att se Idol som vanligt, och nu e dom ju i Umeå så man kanske ser någon liten kändis som man känner.

Nu ska vi åka.

Erica: RING MIG!

Idiot

Ja var ska jag börja...Det har hänt massor de senaste dagarna och det finns så mycket som jag vill skriva om. Men jag får sålla lite.
Igår var det full fart kan jag säga. Voj voj. Man blir inte klok på folk alltså. Hur tänker folk igentligen? Tar sig rättigheter till höger och vänster. Men men... Skönt att slippa människan. Nu har man ett störningsmoment mindre i livet. Och jag har en massa kul att se fram emot.
Igår var det även lite tårar som kom efter skolan... jobbigt var det. Men det löser sig väl det med efter tiden.
Det var som allt på samma dag igår. Att bli ledsen och att bli grymt irriterad. 
Nu kanske folk stör sig på vad jag skriver i min blogg, men då kan jag ge er ett hett tips: LÄS INTE MIN BLOGG.
För i min blogg, så skriver jag vad jag tycker och känner. Och stör man sig på det så kan man läsa en annan. Svårare än så är det ju faktiskt inte. För er som inte vet så finns det en röd ruta, med ett vitt kryss, där! I högra hörnet. Då stängs sidan.

Jag tycker det e lite lustigt det här med hur människor fungerar. Att de tror sig kunna saker för att dom har provat eller läst något en gång. Men lite mer kött på benen kanske man ska ha? För att kunna ta sig an saker och ting. 
Finns mycket sånt folk inom hundvärlden. Tror sig vara bättre än andra och kunna mycket bara för att dom läst något eller provat något några gånger. Oturligt nog så blir det ju att dessa människor kan bidra till ett dåligt rykte för oss andra. Men då gäller det att man framstår som gott exempel. Och det ska ju inte direkt vara några problem.

Idag har jag min första körlektion, så det känns riktigt roligt! Snart har man körkort och det kommer att kännas så himla skönt! Kunna åka ut med jycken var som helst, slita med sej en kompis till Luleå när man känner för det. Och annat trevligt.

Det är som sagt mycket som händer nu, både positivt och negativt. Men det mesta e positivt! Ska ta och slänga iväg ett sms till några nya människor snart och sen så ska jag dona på med hemsidan. Måste få den klar. Och sen ska loggan bli klar oxå. Sen ska jag ta kontakt med Josse så hon får komma och göra reportaget. Och sen så ska jag nog slappa lite ikväll. Jag är som helt slut av alla känslor från igår. Ska åka förbi Helen och Ida idag en sväng och snacka lite och bara mysa på. Det blir som trevligt. Ta sig nån ryk och surra och bara ha skoj. OM jag nu hinner det.

I morgon blir det lång jävla dag i skolan, förbannat å va tröttsamt. Och på fredag ska jag plugga hela dagen.
Så jag får se hur mkt WP jag hinner med i veckan. Men på söndag ska det nog hinnas med så det blir lite vagnträning. Får ju ny vagn snart så det känns som bra. Lite bättre än den förra som inte alls var speciellt bra. Nu ska det bli en riktig vagn som tål mycket. Man måste ju ha en rejäl en om man ska ha tävling.

Nä. Nu ska jag göra mej klar för körlektion och vila mej lite.

Sängdags

Snart ska jag lägga mej och se en film=) Det e jag och Jack ikväll så det blir att mysa med en hårig karl i natt. Men han ger värme och är så go. Jack har fått två långprommisar idag så han e då nöjd och belåten. Själv e jag slö som fan och sitter här och filosoferar. Livet kan vara rätt härligt ibland.
Det e så mkt som händer just nu i mitt liv. Och det är mycket som är spännande.
Kan berätta mer sen då allt är klart, men det kan ta ett tag.

I morgon är det skola som vanligt och vi ska ha redovisning. Sen på kvällen ska jag på Afro Power. Dessutom får vi veta mer i morgon:)


Nu ska jag glutta TV och i natt kommer jag att sova som en liten prinsessa.


Irriterande

Nån jävla idiot utger sig för att vara jag på en persons blogg! Och det stör mej. Jag har inte skrivit nånting.
Moget att inte kunna skriva sin egen signatur! Hur fan e folk funtade?

Trött matte och trött hund

Oja. Nu e vi helt slut. Har haft WPträning idag och det var skit kul=) Ingen Troja idag men jag roade mej med att coacha de andra som körde för fullt på vagnen. Vi fick till riktigt bra drag och med hjälp av lite tips, tankar och ideér så var alla nöjda med sina insatser. Före WPträningen så fick jag och Erica lite att dona i. Något vi kommer att dona på med en gång i månaden:) Mer kan jag tyvärr inte säga. Och jag vill inte ha några gissningar heller, som kan avslöja;)

Efter träningen så hjälpte Nicklas mej med Jack och han sa att det inte alls var några problem med honom och att han tyckte att det var en jätte trevlig hund! Så jag fick vara stolt matte till en jack som skötte sig super! Vi tränade hundmöten och jag måste säga att han e gode duktig Nicklas. Och Jack oxå. Så nu känns det jätte bra.
Vi ska välja ny styrelse nu oxå och så har vi en massa bra och fina ideér! Nu jäklarns händer det grejjer. Bra grejjer. Måste ringa dom nya och be dom komma och träna med oss nästa söndag oxå. Eller när dom nu kan.
Jag e helt eld och lågor nu! En massa saker som ska fixas med och nu känns det verkligen roligt.
Ska försöka fixa med hemsidan nu i veckan oxå. Och loggan och allt sånt. Mycket att göra, men det e kul=)
Jag och Erica måste sätta oss ner och skriva ner lite till nästa gång det blir som idag... hehe.

Nu ska jag se lite film och sen ska jag sova. Ska upp tidigt i morgon och har heldag i skolan.


Världens gladaste jycke, i sandtaget=)


Lite hunderi

Sådär ja! Nu har jag käkat min frukost, eller snarare druckit min frukost. Jag har varit ut med jack på en morgonrund, ca 35 min. Jag har även hunnit smörja in hans tassar=)
Så nu e han nöjd för den här gången. Blir självklart en promenad då jag kommer hem från WPträningen och sen ikväll blir det att dra ut i skogen en längre sväng:) Vi mötte en hel del hundar idag under våran promenad och det gick jätte bra! Han har börjat sköta sig fin fint min lilla prins.

Snart ska jag cykla till WPträningen. Täänkte få mig lite extra motion och sådär. Det behövs efter en slarvig helj.
Nu ska jag sluta slarva. Hujja.

Oj. Nu blev det plötsligt bråttom som fan!


Lite tankar...

Ser fram emot träningen i morgon. Ska bli riktigt kul måste jag säga. Sen är det två nya som ska komma och träna med oss här fram över. Ska ta och ringa dom nån dag här.
I morgon blir vi ett gäng som ska köra lite vagnträning.

Nu ska jag surra lite med Annica=)

Äntligen helj

Har haft en tuff dag i skolan idag. Vi gjorde klart redovisningen som vi ska ha på tisdag och sen så var jag så himla trött. Det känns som att jag håller på att bli sjuk nu. Hoppas att jag slipper bli sjuk.
Ikväll blir det iaf. att bara ligga i soffan och mysa. Jag är så himla trött.
Jag är sjukt sugen på ett glas rött. Himlarns sugen måste jag säga. Fan oxå. Jag funderar starkt på att skita i den här dieten i morgon och dricka ett gals vin eller två. Nåt kul måste jag väl ha då jag sitter ensam hemma?
Fast jag bör avstå. Så jag gör nog det.

Nu ska jag glo TV som vanligt och dricka lite te så att jag blir bättre. Känner av i halsen och är hängig som tusan. Fick avboka Afron idag och det kändes hemskt. Huu. Det är sååå synd om mig!


Förlåta mig själv

Idag har jag syndat. Jag känner att jag inte riktigt kan förlåta mej själv. När ska jag lära mej?
Pizza av alla jävla saker? Jag var inte ens så jävla sugen på pizza. Jag var bara lat. Dumt som fan.
I morgon är det afro och sen ska jag nog ta en långprom med Jack på kvällen. FAN FAN FAN!
NU jävlar får jag skräpa mej. Ska boka in en tid för BIAmätning i morgon! Sen så fan e det slutslarvat. Dock har jag inte slarvat så mkt med onyttigheter. Men ändå. Så jävla dumt. Ångest AB!
Men jag har ändå tappat 3-4 kg. Så lite nöjd är jag ändå. Men men.. E huvet dumt, får kroppen lida.

I dag var det WPträning men jag var så jävla slut efter skola och allt så jag orkade verkligen inte. Men jag har pluggat lite iaf. och ska snart fortsätta med det, då Idol e slut.

Titti: jag funderar starkt på att följa med dej på skitSpinning. Jag måste. Jag vill inte, men jag måste. Huuuu.

Nä fan. Nu ska jag vänta på att skallebangtabletten kickar in. Och se Idol.


.

Idag har jag en hel del att göra. Tyvärr. För idag är det en sån där dag då jag helst bara vill ligga i sängen och försvinna. Har ingen ork alls. Hatar att ha sånna här dagar, då man är riktigt down. Jag har ont i skallen och mår inte direkt toppen. Ajja. Ska ta och duscha strax och fräsha till mig, onödigt innan träning kanske men jag känner att jag måste göra nånting då jag bara ligger här och e snorig med huvudvärk. Tänkte faktiskt ta tag i städningen efter att jag själv blivit lite finare. Ska snart dricka en shake oxå.


   Att göra idag:

  • Boka in körlektion
  • Plugga
  • Göra hemsidan
  • Träna på Step In :(
  • Sola
  • Hunden såklart
  • Apoteket!
  • Städa

Har bokat in mig på körlektion nu. Det känns lite nervöst faktiskt, första körlektionen liksom. Fast jag bör inte vara nervös, jag har ju kört så mycket tidigare. Så det ska nog gå bra..

NÄ nu ska jag ta mig upp ur sängen, ta en dusch och sen städa!


sömnlös



Everyday takes figuring out how to live,
Sometimes it feels like a mistake,
Sometimes its a winners parade,
Delight and angers,
I guess thats the way its supposed to be...

Please heal me, I cant sleep
Thought I was unbreakable,but this is killing me
Call me, everything
Make me fell unbreakable, lie and set me free


BAJS!!

Eller kanske man ska börja använda Kissie som svordom? KISSIE!!!!!! Jag hinner inte ta mig upp på stan för att köpa leggins! Ingen har tid att haka på och ensam orkar jag fan inte traska på stan.
Ajja får ha ett par som hunden har släpat runt på, dammiga och jävliga! Hinner inte tvätta heller ju.

I morgon ska jag iaf till Luleå och se Innebandy och shoppa lite. Så då fan ska jag handla!

Nä nu ska jag ta en dusch, har varit på Afro Power och jag har även solat lite idag med=) Sen blir det sängläge en stund. Vila på sushin lite hehe=) SVINJÄVLA GOD SUSHI!


Partaj!

Jahaopp! Ikväll ser det ut som att det blir lite partaj! Ska ju inte dricka alls nu då jag går på PreNet, men Bella har fyllt år och det e inte så ofta jag festar med brudarna Hansson så va fan. Okej då! Vi kör ett party! Teres ska oxå dit så det kommer att bli skoj som fan ikväll tror jag. Snacka lite och ha skojj.

Min älskade Arvid kommer ju på besök oxå så han får jag snart träffa=) Ska bli kul det med. Arvid är 5 år och han är kär i mej. Faster. Men det e lite sött ändå! Så jag har köpt present åt Arvid och Rubbe. Självklart lite snarra oxå.;) Fast inte till mig. Ska ringa mamma o pappa nu så jag får veta när dom kommer. Om två timmar ska jag ner på Step In för att köra Afro Power, det blir bra! Nu börjar jag komma i form.

Hoppas alla får en bra dag, för det känns som att min dag kommer att bli skit bra! Så jag bjuder på en ful gammal fyllebild, bara för att?!

 


WPträning

Idag har vi som vanligt haft WPträning. Jag och Erica valde att dela upp gruppen för att ge hundarna lite lugn och ro och för att de som behöver träna mer får den träning de behöver.

Troja: var jätte duktig, hon börjar vara lite flummig och sådär så nästa gång måste jag köra mer lydnad med henne och även träna TEKNIK.

Giza: Ja vad ska jag säga, JÄTTE DUKTIG! Theres vet precis vad Giza behöver och tränar henne jätte bra. Hon är oerhört lyhörd och man ser att hon känner sin hund väl. Riktigt kul att träna det här ekipaget.

Otti: Börjar bli mer säker framför vagnen och behöver lugn och ro då hon drar. Därför är det viktigt att man håller på regeln: inga hundar framför vagnen eller bredvid då en annan hund drar. Bella är även hon lyhörd och tar till sig tipsen hon får. Det kommer att gå bra framöver bara Otti blir mer säker.

En jätte kul träning idag och det var så kul då Theres sa att hon tycker om att bli tränad av mej och Erica! Känns jätte kul att höra nu då man kommit tillbaka, att man är omtyckt och jag kan verkligen känna att jag är bra på det jag gör.

Nu ska jag chilla lite.

ja jisses

Vilken dag det har varit. Har haft heldag på skolan och jag kan säga att jag e gode trött. Sov ju inge vidare natten till idag heller. Mina jävla ben is killing me! Och nu har det satt igång i armarna oxå. SUG!

Har legat å slöat mest idag, filat ner min naglar för dom höll fan på att växa som ogräs. Nu e dom fortfarande långa, men inte lika hemskt långa. Nån måtta får det ju vara.
Jack sover så gott just nu och snarkar som en gammal gubbe. Hans tassar började bli bättre men nu e dom lika hemska igen så i morgon ringer vi veterinären. Jävla skit att man ska behöva åka in, jag kan ju själv se att hunden har svamp, va fan. Ajja spelar ingen roll då man e rik som ett troll :P

Nu ska jag ut me jycken och sen se nån bra film:)

Tack söta erica för att du var hundvakt idag! Guld värt. Och jag hoppas kyckling grytan smakade bra ;)

Uppe med tuppen!

Ska snart bege mig mot skolan. Men vi har utevistelse idag och jag undrar vad fan man ska sätta på sig? Jag hade ju planerat min outfit för dagen med leggins och ny tunika... Nu är det förstört!
Erica ska vara hundvakt åt Jack idag, TACK SNÄLLA DU! Det är så skönt att ha bra vänner runt omkring en som man kan ställa upp för och som ställer upp för en:)
Är helt slut efter Afron igår men jag har bokat in mej på fredag igen: TITTI GLÖM INTE ATT BOKA AFRON!


Måste ringa Marie och fråga va faon hon ska ha på sig. Nu är det bråttom.

Hoppas alla får en bra dag!

Afro!

Yey! Jag fick en plats! Nu ska jag vila och sen blir det AFRO POWER DANCE 19:30! TJOHO!

Dock e min mage ur balans?!

Tristess

Okej... jag har knappt kommit nån vart. Har vikt in lite kläder och så- vilket fan i mej är det tråkigaste som finns! Jag tycker det e helt OK att damsuga, dammtorka och skura. Men vika kläder e fan så jävla trist. Usch.
Sitter och ugglar vid datorn och vet inte ritkigt vad jag ska ta för mej att göra. Väntar på att kycklingen ska tina så jag kan laga kycklinggryta idag. Mums fillibabba.
Jag är helt slut i kroppen idag, har tränat en hel del nu och hoppas att det ska ge resultat men jag e trött som faon. Fast det e väl nu man ska bita ihop? Har iaf bokat in mig på Afro Power som sagt så jag hoppas jag får träna idag. Men jag e 5e reserv så det skiter sig väl för mig på den biten. Vet inte om jag ska dra mig dit och gymma iaf? Erica sa att jag inte behövdes idag så jag kunde gå på Afro, känns bra.

Glömde berätta om igår! Jag, älskling och Erica drog ut med hundarna i skogen. Gick 1,5 timme och hundarna fick springa lösa och leka. Jack älskar Freja och dom leker så fint tillsammans. Han är inte alls närgången på henne utan dom sprang mest. Känns skönt att Jack kan leka så fint med en annan hund, tycker inte om då hundar är buffliga och leker våldsamt. Jag anser oxå att då man har en hund av den här typen så bör man tona ner hårdhänta lekar, det är en terrier och kan lätt gå upp i varv. Förstår inte varför folk alltid ska lägga upp bilder på hundar som leker hårdhänt? Visar tänderna och brottas som tokar? Det finns inget häftigt i det och för mej så är det inte sunt. Dessutom skapar det en felaktig bild av rasen. Man spär bara på fördomarna. Nä tacka vet jag Jack och Frejas lek igår, bus på hög nivå, men inte det minsta våldsamt!

NU ska jag plugga, faon!

Träning

Jag tycker inte att jag gör annat än tränar just nu? Tränar min egen hund, tränar Troja och mig själv på gymmet. Hojja. Sen så krockar det med en massa roligt... eller ja rolig träning krockar med annan rolig träning. Så jag får väl köra varannan vecka på vardera. Ska snacka ihop mej med Titti o Erica.
Idag så vet jag inte hur det blir, men jag tror det blir att träna hund iaf. eftersom att jag bara hamnade som reserv på Afro Power.

Men idag så har jag mycket att göra. Ska ta fram kyckling nu så den hinner tina. Blir kyckling gryta med wokgrönsaker och ris idag. Innan träningen. Sen så ska jag ta och storstäda hela jävla lägenheten, tänkte sätta igång SNARAST! Orkar inte med hur det ser ut hemma just nu, fy fan. Och sen måste jag läsa kap 1-2 i en bok idag. Skola vettu. Så jag har en hel del att göra idag. Tror det e bäst att sätta igång. Hunden är rastad en längre runda och har ätit. Klärt!


RSS 2.0