Woho!!

Jag har fått sova massa i natt! Wille har bara varit vaken och ätit, sen har han somnat om på en gång. Vilken lycka! Så idag har jag städat och donat på hemma, inte riktigt klar med allt, men det tar jag på söndag. Måste ju va med Wille och Jack lite oxå. Just nu ligger vi alla tre och myser i sängen. Wille ska snart äta och sen ska jag ta mej en dusch innan det bär av mot Luleå.

Igår var vi ute på en skön promenad, tog ca 1 tim och 30 min. Tror att jag ska ta och gå samma runda ikväll med älsklingen. Jag var grymt besviken på Jack igår. Han betedde sig inte alls bra, inga utfall eller så mot hundar men där emot så drog han gärnet efter en chipspåse(?!) och var allmännt jobbig. Jag fattar inge alls!? Han får massor av uppmärksamhet hemma och vi är ute och går och motionerar. Vad fan mer kräver han? Åh, ja jag ska då ta på han halti då jag går med han själv med vagnen. Men ikväll så blir det att träna då vi går. Jag ska ha slut på det här beteendet! Annars är Jack hur fin som helst med Wille och då Wille gråter är han ofta först på plats för att trösta honom och pussa lite =) Så det väger ju över dumheterna.

Nu ska jag kila! Hoppas alla får en bra dag!


Stackars liten

Åh stackars lilla hjärtat mitt kanske börjar bli sjuk. Han är jätte hes och gråter så ynkligt, inte alls sådär argt som han brukar. Mammas lilla hjärta. Men nu sover han iaf. och jag ska krypa ner jag med. Jack ligger här och snarkar gott han oxå. Älsklingen ligger dock i gästrummet så att han ska få sova nu då Wille lever om på nätterna. Men jag saknar honom massor, även om han ligger i ett annat rum bara. Det är så tomt!

Jag vet seriöst inte vad jag skulle ta mig till utan min lilla familj? Även om jag var tokarg på Jack idag så skulle jag inte byta bort honom mot ´något! Jag vill ha Wille och Johan nära mig helst hela tiden. Min familj får mig att må bra. Älsklingen är en klippa som ställer upp för mig i vått och torrt, jag vet att han alltid finns där för mig! Och vilken härlig känsla det är. Det är något som jag ALDRIG upplevt förrut. Jag kan lita på honom och jag vet att han aldrig skulle svika mig. Wille och Jack skulle aldrig svika mig heller.

Jag känner mig så oerhört älskad och det är den vackraste gåvan i livet. 

I morgon ska vi och shoppa i Luleå en snabbis, då ska Wille och Jack få vara hos mormor och morfar! JA; redan barnvakt, så hemska föräldrar vi är, jag kan tänka mig att många tänker så. Men Wille klarar sig utan oss och det är mycket trevligare hos mormor och morfar än att hänga med då vi springer genom affärer i Luleå. På lördag vankas det kalas, 60 års ferre! Och varken jag eller Johan har något anständigt att ha på oss så vi måste hitta nå att ha på oss.

Nu ska jag krypa ner bredvid Wille och snosa på honom. Hoppas alla sover gott!





Är lite småtrött sådär

I natt har Wille haft jobbigt i magen och kräkts jätte mycket. Mammas hjärta:( Har gett honom minifomdropparna och det hjälper inte mycket. Så nu har vi delat upp hans mat i mindre mål och rapat honom så mycket vi bara kan, det börjar ljusna. Han behöll målet med 90 ml så då toig vi en prommis i vagnen och han sov så gott, det gör han fortfarande.

Att gå med Jack och barnvagn är fan inge kul alls. Det suger. Riktigt mycket. Jävla hund va arg jag är på honom. Han drar som en jävla tok. Idiothund. Men jag ger fan inte upp! Han KAN gå i koppel och det ska han få bevisa för mig oxå. Sen så är jag trött som fan och då e det ingen höjdare att gå med en hund som drar för kung och fosterland.

I morgon är det skola. Ska möta min studiegrupp och göra klart lite uppgifter som vi har. Sen kanske jag ska träffa några från gamla klassen oxå. Hoppas det, för det skulle som va mysit.

Nu ska jag kika lite Beck och mysa med Wille och Jack i soffan. Längtar jätte mycket efter min älskling!


Lite ledsamt

Ja, vad ska man säga. Jag har varit tvungen att sluta amma:( Det känns riktigt jävla kasst kan jag säga. Men jag var tvungen, det blödde från brösten och det gjorde så ont så jag bara grina å skrek typ. Att inte få amma honom gör mig ledsen, men efter en natt med ersättning så känns beslutet iaf lite bättre. Jag är inte ledsen och jag känner mig mycket lugnare. Hade ju fett med ångest före varje amning och kände mej jätte stressad. Dock e det jobbigt med brösten nu då jag ska sluta amma, det e knölit och de ömmar. Men jag har fått tabletter från sjukhuset så det ska bli bättre. Jag känner mej helt misslyckad som mamma och det är som sagt jätte jobbigt att inte få amma. Men nu är det som det e ... och det e väl bra att Wille får en lite piggare och gladare mamma. Närhet får han iofs ändå, han sover ju mellan mej och Johan och då ligger han sååå nära så nära.

I morgon ska vi åka till Sunderbyn på hörcentralen eftersom att det gick mindre bra för dem att kolla hans hörsel sist, men jag är inte orolig. Han lyssnar ju och reagerar på ljud så.

Tisdag och onsdag ska vi till skolan jag och Wille. Då har jag grupparbete och sen ska jag träffa några av mina gamla klasskamrater=) Det ska bli mysit. Fick ju asbra tips av Johanna. Termos med varmt vatten å ja sånt så det blir lätt med ersättning. De gillar ja=) Får komma ihåg att köpa en ny flaska och ny napp i morgon...

Nu ska jag mysa med familjen. Wille sover och det gäller att passa på att vila sig. I natt blir det säkert vaket haha. Men vi fick sova massor nu förra natten, så det tackar vi för.

Hoppas alla haft en trevlig helj, min har varit ledsam men samtidigt jätte bra. Man ska tänka på det positiva i livet, eller hur?

Trött å seg

Idag har jag inte gjort överdrivet mycket. Kan knappt komma ihåg vad jag har gjort? Känns som att det enda jag gör är att amma. Jag har hunnit med att beställa tårta till mammas 60års fest. Sen har jag även varit och köpt sushi. Blev lite blandat med fisk och sånt, spännande, men inget för mig. För första gången kände jag mig missnöjd. Laxbitarna vad alldeles för tjocka så det växte bara i munnen på oss. Så nä. Det blir nog nåt annat nästa gång. Får se vad jag provar då=)

I morgon blir det att besöka Ske-å. Ser fram emot det jätte mycket. Det var länge sen jag och Johan åkte iväg och hälsade på. Jack kommer att få vara hos mina föräldrar så att vi kan ta det lite lugnt där borta. Iofs e  Jack så enkel så jag skulle vilja ha med honom. Kanske vi tar med honom ändå? Vi får se.

Ikväll blir det mys för fulla muggar, ska ta och klippa älsklingen sen då Wille somnat. Men han verkar vara inne i ett flow så ja vi får se när det blir haha. Skulle helst klippa honom nu, för jag e gode trött.

Hoppas alla får en trevlig helj! PUSSS

Såhär gossit sov mina gullungar i morse =)


Shopping!

Oh det var länge sen det blev shopping tycker jag, så igår blev det en hel del. Köpte skor åt oss alla tre. Jag fick ett par nya Ed Hardy; dock har jag svårt att välja ett par så jag ska köpa ett par skor i månaden nu tills jag har dom jag vill ha hehe. Dom e så snygga och jag har ju redan ett par sedan tidigare så jag vet att dom e sköna oxå. Sen fick Johan och Wille varsitt par etnies! Lika dana. hihi så jäkla gulligt.
Jag drog på Åhléns en snabbis med Camilla oxå. Där inhandlade jag rouge från Clinique, samt ett läppbalsam och handcreme. Självklart Clinique. Dom har ju 50% på hela butiken så det vore ju idioti att inte åka dit och handla. Clinique e ju ganska dyrt så nu har man gjort en del bra klipp! Annars har man inte samma möjligheter att shoppa. Så TACK Åhléns! Mitt badrumsskåp ser trevligt ut måste jag säga.




Wille fick även lite leksaker igår, ett lok från BRIO och även en sån där låda man ska sätta klossar i, den var oxå från BRIO. Jag gillar verkligen BRIO, bra kavlité på sakerna. Och så gör dom fina grejjer. Ska kanske köpa deras spjälsäng oxå. Snart ska vi börja med Willes rum tror jag. Det kliar i fingrarna. Och sen e det ju bra att börja smått så behöver man inte köpa allt på en gång? Eller vad säger du älskling? ( Jag vet att Johan läser min blogg hihi)



Idag ska jag åka med mamma o pappa för att beställa maten till mammas 60års kalas:) Det blir världens goaste Thaimat! Jag har ätit deras catering förrut så jag vet hur jäkla smarrig maten är. Det ska bli en fröjd måste jag säga. Efter det pratade mamma om att åka på H&M, men jag får se om jag följer med dom dit. Blev som sagt en del shopping igår och ska köpa en del skolböcker. Så jag måste hålla lite i pengarna iaf. Även om jag behöver kläder. Men jag ska ner i vikt nu oxå.

Yes. De här med vikten som vanligt. Men jag e taggad, mer än nånsin nu. Då man e van att se ut som en blåval som inte kan röra sig så blir man taggad då man äntligen kan gå som folk haha. För två veckor sedan stod vågen på -14 kg. Så jag hoppas att den rört sig neråt då jag ska väga mej igen ikväll. Vi ska käka middag hos mamma o pappa och det e där jag brukar väga mej.

Nu ska jag mysa ner mej med Johan och Wille som ligger här bredvid. Jack snarkar för fulla muggar här bredvid mina fötter. Snacka om att det e varmt!!! Men jag är lycklig att jag har min underbara lilla familj. Snacka om att man e lyckligt lottad.

Hoppas alla får en bra dag, det ska jag ha:)

VARNING! Bildbomb!

För första gången i den här bloggen så blir det en bildbomb! Håll i hatten!
 Inte så vacker bild på mej (ser förjävli ut) men där är han nyfödd:)
 Mina älsklingar ligger och myser på BB
 Liten har fått komma hem och myser hos mormor
 Ligger och kikar på tv
 Sover gott efter ett mål mat
 Tränar lite
 Chillar
 Guldklimpen min:)


Mys med familjen

Idag myser vi på här hemma på hög nivå. Det blir skräpmat från Rönnkan och sen ska vi spela lite spel och se tv. Bara slappa! Så himla skönt. Jag hade först tänkt va nyttig och äta Cesar sallad... men nää. Nån dag kan man ju få va onyttig!

I natt fick jag sova hela 7 tim eftersom att älsklingen gav Wille ersättning. Helt underbart! Nu ska jag orka va vaken i natt om Wille vill de. Men han har varit duktig på att sova nu=) Dock gör de asont att amma just nu, så det är tårar då och då haha. Fast jag hörde av grannen att det ska gå över om nån vecka, tack gode gud! Annars hade jag slutat amma.
Wille växer massor, shit asså. Och han e så söt just nu då han ligger på älsklingens bröst och sover. Jag blir så varm i hela kroppen, min familj. Jag är så lyckligt lottad.

Den här heljen blir det mys på hög nivå. Ska kolla lite skolgrejjer oxå. På tisdag har jag skola och Wille ska få följa med. Jag har heldag, men jag kommer nog inte orka stanna hela dagen.

Hoppas alla får en mysig helj. Det ska jag ha!

Vila i frid

Ännu en gång har en ung människa ryckts ifrån oss, alldeles för tidigt.
Hörde om olyckan idag men reflekterade inte vidare mycket över händelsen, annat än att jag tyckte det var hemskt att två personer dött. Sen ringde Camilla och berättade vem det var... Jag visste inte alls hur jag skulle reagera, om jag skulle gråta? Men jag känner mig tom inombords på något sätt. Han var inte längre den person jag kände, men han var fortfarande den där som har fått mig att skratta så ofantligt många gånger. Jag minns en gång då jag var där på efterfest och han å jag satt och rökte på balkongen.. Mitt i allt så ser vi att en av hans grannar står naken i fönstret och trycker brösten mot rutan. Vi blev knäpptsyta och sen brast vi ut i asgarv. Men så var det ofta då man var med honom, det hände grejjer och vi skrattade ofta. Han var även den som stöttade mig många gånger då jag var ledsen. Han försökte alltid få mig på bra humör.  Han var en godhjärtat person.
Tyvärr tog drogerna över och jag har bara sett honom 1 gång på de 2 senaste åren. Han var inte längre den han var.
Men jag vet att jag kommer att minnas honom som den fina människa som han var för mig.

Vila i frid Andreas... Vi ses på andra sidan när det är dags.




http://www.kuriren.nu/nyheter/default.aspx?articleid=5742323

Lite småtrött sådär

Här händer det inte så mycket just nu... därav lite bloggande. Jag e hemma med Wille och myser på om dagarna. Vi är ute och går med vagnen så att både Jack och jag ska få vår dagliga motion.
Wille är numera vaken mellan 3-6 på morgonen nu oxå, sådär lagomt trevligt. Tur för honom att han är så himlarns söt säger jag bara haha=) Men jag börjar bli trött, måste bli bättre på att sova när han sover på dagarna.
Jack sköter sig super fortfarande och han har blivit lite valpig av sig och har en massa härlig energi.

Jag har det jag gör om dagarna med andra ord, men jag trivs. Jag älskar min lilla familj!

I morgon är älsklingen ledig så då ska vi mysa på och dona på här hemma. Nu myser vi med baguette, GOräkor och romröra till Beck. MUMS.

Vågen visade -14 kg förra veckan. Undrar vad den visar nu?

Sen julskinka

Eftersom att Wilmer valde att kika ut tidigare så har det kommit sig så att julskinkan aldrig blev griljerad. Men i detta nu håller älsklingen på med griljeringen!! Min mage kurrar massor, åh det ska bli så gott.
Vi har varit hos ma o pa idag på middag, åt kycklingpasta (asgod) och nån smarrig efterrätt med frukt å bär å yoghurt å grejjor. Sen hade dom köpt oss en massa fint till Wille och hemmet:) Dom e så gulliga!
Wille ammar som bara den och har fått nå knas för sig såhär på kvällen, han vill äta typ varje timme! Huuu. Men han får lite ersättning då om han blir för galen hihi.

Jack är en ruggit bra storebror som håller koll:) Han är jätte duktig. Dock e han helt hemsk att gå med me barnvagn, drar i kopplet å har sig!! Så nu blir det att träna. Men jag kommer även ha halti nu till en början för han drog så jag halka till sist och det gjorde så jag fick as ont i höften.

Nu ska Johan få va med Wille en stund, så jag får duscha och fixa mig. I morgon kommer dom från BVC.



han har fått sitt namn!

Per Wilmer Bazelius Roswall

=) Man får kalla honom för Wille om man vill det oxå=)

Idag invigde vi barnvagnen och det var så skönt att va ute. Dock gick jag lite för lång så det kändes. Ajja 30-40 min prom blev det. Nu jävlar ska kilona rasa!

Nu har lillkillen ammat som ett psyk idag så jag ska ta och försöka sova nu då han väl sover.

Hoppas alla haft en bra nyårsafton=) Här blev det MAXmat och mys haha:)


RSS 2.0