Är lite småtrött sådär

I natt har Wille haft jobbigt i magen och kräkts jätte mycket. Mammas hjärta:( Har gett honom minifomdropparna och det hjälper inte mycket. Så nu har vi delat upp hans mat i mindre mål och rapat honom så mycket vi bara kan, det börjar ljusna. Han behöll målet med 90 ml så då toig vi en prommis i vagnen och han sov så gott, det gör han fortfarande.

Att gå med Jack och barnvagn är fan inge kul alls. Det suger. Riktigt mycket. Jävla hund va arg jag är på honom. Han drar som en jävla tok. Idiothund. Men jag ger fan inte upp! Han KAN gå i koppel och det ska han få bevisa för mig oxå. Sen så är jag trött som fan och då e det ingen höjdare att gå med en hund som drar för kung och fosterland.

I morgon är det skola. Ska möta min studiegrupp och göra klart lite uppgifter som vi har. Sen kanske jag ska träffa några från gamla klassen oxå. Hoppas det, för det skulle som va mysit.

Nu ska jag kika lite Beck och mysa med Wille och Jack i soffan. Längtar jätte mycket efter min älskling!


Kommentarer
Postat av: pernilla larsson

jag var ju oxå tvungen att sluta amma jätte tidigt trist värre.... men när jag sen började ge ersättning så fick Elly jätte, jätte ont i magen gav henne dropparna men var som att det inte hjälpte... joo lite kanske , men jag fick tipset att blanda i typ 1tsk. matolja till 120 ml. eller messmör och det gjorde susen : )) så testa det om det inte blir bättre... eller så har du kanske redan gjort det... men håller tummarna att det blir bättre snart.. är så jobbigt när dom små har ont!!

2011-01-24 @ 17:33:22
Postat av: Ingela

Stackars liten :( skönt att det lugnade sig till slut. Hoppas Jack blir bättre att gå med snart så du slipper hans slit. Kram

2011-01-24 @ 22:42:15
URL: http://mittstudieliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0