Onsdag- träning

Idag har jag tränat på gymmet med Marie. Körde crosstrainer i ca 23 min. 100 kcal förbrännda på det!
Sen körde vi ben och mage. Jag funderar starkt på att dra på gymmet i morgon med. Men jag ska boka in mej på Afro på fredag iaf:) Ska ta varannan dag nu. Det blir nog bra.
Ikväll blir det en längre promenad med Jack, dumhunden har ju käkat rester från gårdagens middag. Sophund! Men det var mitt fel, jag glömde soporna då jag hade stressigt till gymmet. Men han får ingen mat ikväll, magen lär ju bli kass efter en halv hamburgare och pommes som Johan lämnade efter sig igår Haha. Och jag vet inte vad mer som fanns där?

Ligger här och ser på Bonde söker fru, ett mysigt program. Väntar på greys och att få gråta en skvätt i vanlig ordning. Ska bli skönt att ta en promenad sen, men lite tråkigt att hela tiden behöva gå ensam. Det e så mycket roligare för både mej och Jack om vi har sällskap, men men... det blir mysigt att gå bara han och jag oxå.

Jag har helt tappat suget att plugga, men ikväll efter en promenad så tänkte jag försöka mig på att plugga lite. Jag måste ju få det gjort och det e lika bra att köra på nu så jag hinner plugga till körkortet sen. Körkortet är verkligen något som jag längtar efter och som jag SKA ha! Nu får det vara nog! Haha.

I morgon e det besök på banken och jag MÅSTE hitta mitt förbannade pass. Jag vet inte var faon det har tagit vägen! Ajja, får söka efter det som en tok i morgon.

Kommer att lägga in en ny kategori här sen för huset=) Åh vad jag längtar efter vårat hus nu. Som bara den!


En suddig bil på sophunden:)


Kommentarer
Postat av: Ingela

Imorgon är jag i stan så du kan ju höra av dig om du vill ses :-) jag har med mig Selene.

2009-11-25 @ 21:08:58
URL: http://ingela1975.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0