Full fart!

Kom precis hem efter en runda med Jack. Han har skött sig riktigt bra på senaste tiden så det känns skönt. Ska aktivera skallen på han senare ikväll:)

Idag har jag fått mkt gjort!
Jag har pluggat som en gnu, jag hittade gnistan till slut:)
Jag har tvättat för kung och fosterland.
Jag har hunnit vara ute med Jacl på två prommisar:)

Nyttigheterna fortsätter, dock slinker det ner en FRANKS då och då, för att orka med pluggandet. Men bortsett från det så äter jag nyttigt. Go sallad idag till lunch, gröt blir det till middag. Frukosten bestod av en laxmacka. Kände att jag behövde äta mer frukost idag, men jag orkade inte. Var inte sugen på att äta.

Nu e det två resor till som har tillkommit!
Det blir att sticka ett dygn till sthlm igen, i maj. Bara några dagar innan jag åker till London=)
Jag har kirrat mej en biljett till Metallica! Så nu drar jag iväg och ser Metallica den 4e maj. Jag och Johan passar på att hälsa på bror m. familj och sover över där. Måste säga det till bror haha.
Sen så blire sthlm i Oktober oxå! Hockey! Vi ska se Detroit mot St Louis, tror jag? Jisses va det blir att jobba i sommar och spara pengar och sen blire att spara pengar nu denna månad för att ha rååd med metallica=) Men vi hittade en billig flygresa, sjukt billig! Så det e fett naaaajs!

Detta har jag att se fram emot: (det kan tillkomma resor haha)

Maj- Sthlm (Metallica) & London (fotboll)
Juni- Sthlm
Augusti- Turkiet
Oktober- Sthlm (hockey)

Jag har aldrig rest så mkt i hela mitt liv, men det ska bli sjukt kul. Det bästa är att jag har hundvakt åt Jack, som han känner sedan tidigare, Adam. jack trivs bra med Adam och så får han vara hemma i lägenheten. Och sen så e jag inte borta så länge i stöten, förrutom London och Turkiet. Självklart säger jag inte att den här hundvakten skulle vara bättre än någon annan, vill bara klargöra det så att det inte blir några missförstånd.

I morgon påbörjar jag min VFU (verksamhetsförlagd utbildning) och det ska välla bli, ehrm... kul. Ajja jag får ta det med en klackspark, ville ha ett bättre ställe men men... Nåväl, jag har VFU i tre veckor och det innebär, mindre plugg för stunden och en massa hunderi och besök hos kompisar. Jag och Johan ska leka byggare och inredare så det blir att börja fixa Johans lägga nu, riva vägg och måla ska vi börja med iaf. sen nya golv å grejjer=) Kul ska det bli iaf. tid med varandra och göra något skojj=)

Nu ska jag ta och vila mej lite, kanske lira lite NHL och plugga lite mer.
Så skönt att få vara pigg idag, det var ett tag sedan jag var såhär pigg! Men jag tror att det e en hel del som sporrar mej hihi. Alla behöver vi en morot  för att känna att man orkar med vardagen och jag känner att jag måste börja unna mej saker.
Blev mkt bloggande idag, mest strunt men jag behövde en break. Hoppas de få som läser min blogg har en bra dag iaf. PUSS!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Vi måste SES! ;)

2009-03-15 @ 21:14:25
URL: http://pluppi.blogg.se/
Postat av: Ingela

Skoj med alla resor!! :-) Jag skulle också gärna åka till London och se fotboll!! :-)

2009-03-16 @ 13:00:36
URL: http://ingela1975.blogg.se/
Postat av: Mamma Melissa

Åh, gud så kul! Man måste faktiskt ha lite morötter planterade här och var för att orka med vardagen...

2009-03-18 @ 05:59:00
URL: http://mammamelissa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0