En mysig promenad

Har nyss kommit hem efter en timmes promenad med Erica. Det var blött och hunden var allt annat än samarbetsvillig så det var bra att vi sket i lydnadsträningen idag. Vi körde ju ut i skogen där vi skulle vara men nähä då. Regnet öste ju ner som fan och det blåste. Så vi satt i bilarna en stund tils regnet hade lagt sig. Sen tog jag och erica våra regnkläder och gick en promenad där ifrån och in till stan istället. Så det tog en timme drygt. Det var faktiskt mysit att gå i regnet och vi pratade om allt mellan himmel och gjord. Precis som förr. Och det gjorde mej glad. Det måste vi göra om!
Vi hann prata om många viktiga saker oxå... och mest hunderi. Jack var super intresserad av Frejs så han ville bara fram å pussa på henne. Känns skönt att han har blivit duktig med kompisarnas hundar.
TITTI: han måste ju få träffa Sigge nu!

Så nu e jag lite småkall och blöt, men ska mysa ner mej i soffan med älsk och se Ice Age 3. Det e ju så mysigt mörkt ute och det regnar. Jag älskar det! Jag trivs bra med sommaren, både sol och regn.

Hoppas alla haft en bra kväll=)

Kommentarer
Postat av: Miiii

vad mysigt med promenad i regnet :) hehe ice age, dem e ju så bra! kram

2009-08-10 @ 22:40:46
URL: http://miiimary.blogg.se/
Postat av: Erica

Haha vilket äventyr =) Tycket det var skit mysigt i bilen när det blixtrade..

Jack är kär i Freja tror jag, han har nog varit det hela tiden.. ;) Freja var ju glad åt han också.. Vi får väl se om dom kan leka framöver..

2009-08-10 @ 23:57:56
URL: http://lesliefrejatyson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0