In the summertime...

Ikväll lyser solen. Det är fortfarande varmt och härligt! Jag känner mej på topp just nu, idag. Funderar på att ge mej ut och springa lite ikväll. Åtminstone ta en lång promenad med hundarna. Man kan ju inte sova när solen skiner så fint en sommarkväll.

Eftersom att jag har brutit en nagel så fick min älskling hjälpa mig att tvätta håret idag. Det var så sjukt jävla härligt att ha nån som tvättar ens hår. Jag tror att jag ska göra det här till en vana hehe. Härligt as hell.
Älsklingen är sjuk, stackarn. Han snorar och hostar. Tror att jag ska ta hand om honom riktigt ordentligt ikväll. Ska nog laga lite mat åt honom och fixa så han har något gott att ta med sej på jobbet i morgon. Kanske gör jag en god baguett åt honom med lite räkor och annat mums. Man måste ju ta hand om sin vekling. Karlar e verkligen veklingar då dom är sjuka, men låt dom. Då kan man själv spela extra vek då man är lite sjuk och bli ompysslad.

Jag har ett berg med disk hemma. Jag vill verkligen inte diska då det är strålande sol. Jag vill till Titti och hänga på henens ballekong och sen hem och laga nå gott åt älsklingen som sagt. WHY? WHYYYY? Varför ska man ha sån jävla disk. Det är efter heljen med mina töser som det blev en hel del disk. Jisses. Nu blev jag sjukt sugen på våran goda kycklingsallad som vi gjorde. Kan lägga upp vad vi hade i så ni vet om ni vill göra den:

3 kycklingfileer (steks i grillolja)
1/2 salladshuvud
1/2 gurka
2 tomater
5-6 soltorkade tomater
Cashewnötter
Oliver
Mozarellaost/fetaost
Lite salladskrydda
Serveras med vitlöksbröd & salladsdressing

Jag vill göra så enormt mycket ikväll, men vad ska jag lyckas hinna med. Tror att det blir lydnad med Jack istället för promenad. Simon är ute med dom nu. Sen blir det att shoppa på Konsum. Jag tror att jag än en gång får svika Titti. Men jag kan kanske dra till henne i morgon, OM hon nu e hemma. Hon har ju så späckat schema! Saknar ensamtid med Titti. Titti är SÖT!


Kommentarer
Postat av: Titti

Tack Göllet=) Du är Söt också! Och jaaa jag saknar vår ensamtid jag med! Soon soon :) så ska vi ju vara här och ha semester deluxe med kycklingtacos och nå goda drinkar! =) PUSS

2008-06-04 @ 01:07:24
URL: http://onegrrl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0