Kärlek

Alice är sjuk, hon har ont i halsen. Simon är oxå sjuk. Så det blev lite sömn i natt. En sjuk hund som slickar över allt och som låter som en gris... *suck* Jag somnade vid 5 i soffan med två hundar, vi har inte en stor soffa kan jag lova. Varför jag låg i soffan var för att minälskling skulle få sova... Så idag är jag trött. Men älsklingen var helt underbar i morse. Han gjorde frukost åt mig. Ägg, varm o´boy & ostmackor. Mums. Min älskling är underbar! Sånna här tillfällen väger över allt tjaffs om disken som han inte diskar och tvätten som han inte tvättar. Jag stortrivs med min sambo. Han är en underbar sambo. Även om det ligger skitiga strumpor över allt... Jag undrar hur många gånger jag har plockat upp dom där förbaskade strumporna?

Jack är iaf frisk! Äntligen. Han är pigg och glad och ikväll ska han ta sin sista tablett antibiotika! Sen blir det att träna som fasen. Jag e tjock och Jack e omusklad, vi måste ändra på det nu!



Längtar efter lönen.. ASOS here I come!





Jag vill sluta må illa... Snälla söta rara Gud... Ta bort min magkatarr, för jag hatar att må illa hela tiden. Om du finns Gud, så ta bort den NU! Annars finns du inte...*väntar* Nej, mår fortfarande illa. Gud finns inte.


Kommentarer
Postat av: Bob Malin

Krya på sig!

Har redan beställt kläder jag... ^^ Dom kommer nog lagom tills löning, hehe...

2007-12-10 @ 15:23:10
URL: http://malleballefikonskalle.blogg.se/
Postat av: Bob Malin

Tack, sweety.

Hm, för mig är det tvärtom... Alla mina kläder har blivit för stora. 2 par jeans jag kan ha :/ Tur att jag beställde nya! ^^

2007-12-10 @ 16:42:20
URL: http://malleballefikonskalle.blogg.se/
Postat av: Jakob

Thank you for the informative website

2010-09-13 @ 10:22:04
URL: http://jakob.eadas.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0